razor Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 neznáte nějaký obchod popřípadě na internetu kde tuhle hru mají ihned.já nejsem moc dobrý v hledání obchodů tak kdyby ste mi mohli poradit bo všude je nemají skladem.taky by bylo dobré kdyby byl balíček Red Alert 2 + Yuri's Revenge.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 jaj, Red Alert 2-moje hodne oblibena RPG :D jinak ufff-jako sehnat origos novou,jako uz je to fakt docela dost stara hra...a po netu myslis jako s kamosema nebo proste normalka? jo to urco hraje "desne moc" hracu tedka:lol: urco min nez Starcraft :) ;) prd na to,kup z bazace nebo od nekoho,novy z obchodu asi nesezenes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 mně to je jedno ale origo bych potřeboval a bylo by dobréi s datadiskem.a chci se zeptat ty máš origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 tak si kup C&C First Decade a máš tam origo všechny díly kromě trojky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 a pls neznáš shop kde to prodávaj? EDIT: tak sme hledal a v JRC to maj za 854.super dík asi to koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jaj, Red Alert 2-moje hodne oblibena RPG :D jinak ufff-jako sehnat origos novou,jako uz je to fakt docela dost stara hra...a po netu myslis jako s kamosema nebo proste normalka? jo to urco hraje "desne moc" hracu tedka:lol: urco min nez Starcraft :) ;) prd na to,kup z bazace nebo od nekoho,novy z obchodu asi nesezenes... rpg? od kdy? :lol: jeto RTS;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 jaj, Red Alert 2-moje hodne oblibena RPG :D jinak ufff-jako sehnat origos novou,jako uz je to fakt docela dost stara hra...a po netu myslis jako s kamosema nebo proste normalka? jo to urco hraje "desne moc" hracu tedka:lol: urco min nez Starcraft :) ;) prd na to,kup z bazace nebo od nekoho,novy z obchodu asi nesezenes... LOL tak říkáš RPG to je divné" To slyším fakt po prví :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 je to RTS ne..real time strategy..jinak zkus najit na zbozi.cz a nebo na googlu..jinak nic....zaloz thema tady a mas to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts