razor Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2008 neznáte nějaký obchod popřípadě na internetu kde tuhle hru mají ihned.já nejsem moc dobrý v hledání obchodů tak kdyby ste mi mohli poradit bo všude je nemají skladem.taky by bylo dobré kdyby byl balíček Red Alert 2 + Yuri's Revenge.dik
En3mY Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 jaj, Red Alert 2-moje hodne oblibena RPG :D jinak ufff-jako sehnat origos novou,jako uz je to fakt docela dost stara hra...a po netu myslis jako s kamosema nebo proste normalka? jo to urco hraje "desne moc" hracu tedka:lol: urco min nez Starcraft :) ;) prd na to,kup z bazace nebo od nekoho,novy z obchodu asi nesezenes...
razor Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 mně to je jedno ale origo bych potřeboval a bylo by dobréi s datadiskem.a chci se zeptat ty máš origo?
LukDM Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 tak si kup C&C First Decade a máš tam origo všechny díly kromě trojky ;)
razor Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 a pls neznáš shop kde to prodávaj? EDIT: tak sme hledal a v JRC to maj za 854.super dík asi to koupím
Zavorka Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 jaj, Red Alert 2-moje hodne oblibena RPG :D jinak ufff-jako sehnat origos novou,jako uz je to fakt docela dost stara hra...a po netu myslis jako s kamosema nebo proste normalka? jo to urco hraje "desne moc" hracu tedka:lol: urco min nez Starcraft :) ;) prd na to,kup z bazace nebo od nekoho,novy z obchodu asi nesezenes... rpg? od kdy? :lol: jeto RTS;)
brians Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 jaj, Red Alert 2-moje hodne oblibena RPG :D jinak ufff-jako sehnat origos novou,jako uz je to fakt docela dost stara hra...a po netu myslis jako s kamosema nebo proste normalka? jo to urco hraje "desne moc" hracu tedka:lol: urco min nez Starcraft :) ;) prd na to,kup z bazace nebo od nekoho,novy z obchodu asi nesezenes... LOL tak říkáš RPG to je divné" To slyším fakt po prví :blink:
au! Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 je to RTS ne..real time strategy..jinak zkus najit na zbozi.cz a nebo na googlu..jinak nic....zaloz thema tady a mas to..
Recommended Posts