NEOZALMAN Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 takže dáme se do toho : 1/ spustit dvd decrypter 2/ tedka přepneme na Mode/iso/write 3/ vybere image který chceme vypalit - ale již vybírame iso !!!!! 4/ tedka to hlavní ,aby kopie byla funkční na xboxu 360 !! klepnout - tools/seting / iso write . Pote okono potvrďte na tlačítko Ok. 5/ tedka nastavíme book na dvd-rom ,cely okno pak potvrdte na tl. Ok. ( záleží jsou máte značku vypalovačky... pak jen zvolit třeba lite on,nec,atd). 6/ nyní jen nastavime rychlost vyplalovani na 2,4x , a zacneme vypalovat . to je vše... dvd bude vypaleno zhruba za 40min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jenom eště otazka kdyz mam znacku vypalovacky ASUS tak co mam vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 no kdyz mas asus tak nevybirej nic, prtz asus tam neni:bash: , ale zmen book přímo v neru,ono to mak jede i v dvd decrypteru jinak mechaniky asus maj od vyrobce nastaveno vypalovani na DVD+R DL ( book na DVD-ROM):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Upřímně řečeno my tenhle program přijde zbytečně složitý ImgBurn je tomu dost podobný akorát mi přijde jednoduší. DVD Descrypter jsem používal na PS2 hry ale u ImgBurnu se mi líbí, že tě nenechá zvolit špatně iso nebo dvd soubor (opraví tě). Je v tom nějaký rozdíl oproti jiným programům, myslím v kvalitě vypálení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 když to vypálím v dvd decrypteru, tak to dvd jede uplne super,neseká se, a rychleji načíta ,teda podle mne, prtž mne imgburn hlásí chybu... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 mám mechaniku matshita :D tim to asi nevypálim co ? ani jsem moc nepochopil jaká se ta mechanika vybýrá ,jestli ta v xboxu nebo ta v pc vypalovačka a v tom descrypteru se vybírá iso a ne ta složka dvd při vypalování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 mám mechaniku matshita :D tim to asi nevypálim co ? ani jsem moc nepochopil jaká se ta mechanika vybýrá ,jestli ta v xboxu nebo ta v pc vypalovačkaa v tom descrypteru se vybírá iso a ne ta složka dvd při vypalování ? 1) Rozhodne se jedna o vypalovacku kterou mas v pc 2 ) Pokavat mas jinou palku nez je tam uvedeno nic nedavej nech to na welcome a vypaluj..ja mam ASUS a smazim jak o zivot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Pls,poradte pri vypalovani mi to hodi tuto chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Pls,poradte pri vypalovani mi to hodi tuto chybuhttp://leteckaposta.cz/793752386 dej to do jpg :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Nikdo nic? dej nový dvd mě to tohle taky dělalo dal sem nový a jelo to normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 me se takto znicili 2 DVD, kdyz jsem to vypaloval v IMGburn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Nevim čim to je, ale timdle prográmkem se mi to vypaluje bezvadně (zatim), když jsem vypalovat imgburnem a clonem tak mi to hodně kur**lo DVDs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazim_cz Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hele at hledam jak hledam tak furd nevim kterej z tech souboru tam mam dat .iso nebo .dvd a nebo oba. jo a jeste jaka to je verze toho dvd decrypter. a jeste neco nevim jakou mam znacku vypalovacky. kdyz sem kupoval pc tak uz byla v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hele at hledam jak hledam tak furd nevim kterej z tech souboru tam mam dat .iso nebo .dvd a nebo oba. jo a jeste jaka to je verze toho dvd decrypter. a jeste neco nevim jakou mam znacku vypalovacky. kdyz sem kupoval pc tak uz byla v pc načteš jen ISO soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazim_cz Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak chtel bych podekovat vsem hlavne tomu kdo udelal ten navot se to fakt super program palil sem prvni hru a jede bez zadnych komplikaci mam ohromnou radost fakt dik a mnejtese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 nevite cim to je ze se mi ze 7gb vypali jen 5,31MB dikes mam ve dvd i iso pouzivam IMG burn cloneCD i DVDdecrypter vsude stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 nevite cim to je ze se mi ze 7gb vypali jen 5,31MB dikes mam ve dvd i iso pouzivam IMG burn cloneCD i DVDdecrypter vsude stejne zkontroluj jestli je správný dvd soubor (v poznamkovym bloku) pokud ano projed image XDVDMulleterem a dej autofix pokud ani to nepomůže zkus si stánout jiný image jinak šli ti vypalit i jiný hry normálně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 mam tam zaskrtnout VERIFY nebo nemusim ne nesli mi zadny zkousel jsem Assasin Creed a Resident Evil 5 a nic z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 VERIFY namusí být zaskrtnuty (neplest s imgburn tam musí být zaškrtlý) jinak je to teda asi špatnou palírnou zkus do ní stáhnout nový FW nebo použít kvalitnější media (teda pokud nepoužíváš verbatim) jinak některý starší vypalovačky maj celkem problém zapisovat na medi o maximální rychlosti 8x (to se týká i verbatim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 pouzij Img burn zkotroluj dvd soubor musis mit stejny nazev jako hra a hlavne ho otvri v poznamkovem bloku a zkontroluj co je napsane uvnitr taky tam musi byt nazev stejny jako toho isa pak v img burn klikni na slozku a vyber DVD soubor a nech palit nastav rychlost 1 ono se ti to samo bude palit 2-2,4x edit: omlouvam se adminum za odruhy topic pod sebou chtel jsem ho smazat ale nejde mi to udelat jde to vubec nejak udelat?? jestli ne tak to dejte dohromady prosim a omlouvam se adminum a moderatorum jinak verify v IMGBURN zapnuto byt nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattLupen21 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 mam otazku jak je tam to sector L0 jaky cislo tam mam dat to co je tu napsany nebo ho nekde mam zjistit vadi kdyz mam DVD rychlosti 4x a dam 2,4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisek Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 pokud se v DVD Decr. vybere soubor *.ISO a do políčka..L0 se napíše to číslo..tak vlastně není potřeba mít ve složce s ISO DVD soubor?bo tam musí i tak být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 pokud se v DVD Decr. vybere soubor *.ISO a do políčka..L0 se napíše to číslo..tak vlastně není potřeba mít ve složce s ISO DVD soubor?bo tam musí i tak být?? staci ho tam napsat rucne a pokud palis jenom hry na xbox360 tak ti tam zustane naporad:-) takze zadnej zavadeci soubor nepotrebujes a palis only iso akorat je dobre jeste nastavit mechaniku na dvd dl+ a BOOK TYPE na DVD ROM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moff23 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Proc je u vypalovani za slovem label vzdy ntsc ikdyz je hra pal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.