Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

takže dáme se do toho :

1/ spustit dvd decrypter

2/ tedka přepneme na Mode/iso/write

90981088nc0.jpg

3/ vybere image který chceme vypalit - ale již vybírame iso !!!!!

72760668dm1.jpg

4/ tedka to hlavní ,aby kopie byla funkční na xboxu 360 !!

klepnout - tools/seting / iso write . Pote okono potvrďte na tlačítko Ok.

61994205fn2.jpg

5/ tedka nastavíme book na dvd-rom ,cely okno pak potvrdte na tl. Ok.

( záleží jsou máte značku vypalovačky... pak jen zvolit třeba lite on,nec,atd).

55686772tk7.jpg

6/ nyní jen nastavime rychlost vyplalovani na 2,4x , a zacneme vypalovat .

90016099fw4.jpg

to je vše... dvd bude vypaleno zhruba za 40min...

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Upřímně řečeno my tenhle program přijde zbytečně složitý ImgBurn je tomu dost podobný akorát mi přijde jednoduší. DVD Descrypter jsem používal na PS2 hry ale u ImgBurnu se mi líbí, že tě nenechá zvolit špatně iso nebo dvd soubor (opraví tě).

Je v tom nějaký rozdíl oproti jiným programům, myslím v kvalitě vypálení?

• 2 months later...
Odesláno
mám mechaniku matshita :D tim to asi nevypálim co ? ani jsem moc nepochopil jaká se ta mechanika vybýrá ,jestli ta v xboxu nebo ta v pc vypalovačka

a v tom descrypteru se vybírá iso a ne ta složka dvd při vypalování ?

1) Rozhodne se jedna o vypalovacku kterou mas v pc

2 ) Pokavat mas jinou palku nez je tam uvedeno nic nedavej nech to na welcome a vypaluj..ja mam ASUS a smazim jak o zivot :D

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

pouzij Img burn zkotroluj dvd soubor musis mit stejny nazev jako hra a hlavne ho otvri v poznamkovem bloku a zkontroluj co je napsane uvnitr taky tam musi byt nazev stejny jako toho isa pak v img burn klikni na slozku a vyber DVD soubor a nech palit nastav rychlost 1 ono se ti to samo bude palit 2-2,4x

edit: omlouvam se adminum za odruhy topic pod sebou chtel jsem ho smazat ale nejde mi to udelat jde to vubec nejak udelat?? jestli ne tak to dejte dohromady prosim a omlouvam se adminum a moderatorum

jinak verify v IMGBURN zapnuto byt nemusi

Odesláno
pokud se v DVD Decr. vybere soubor *.ISO a do políčka..L0 se napíše to číslo..tak vlastně není potřeba mít ve složce s ISO DVD soubor?bo tam musí i tak být??

staci ho tam napsat rucne a pokud palis jenom hry na xbox360 tak ti tam zustane naporad:-) takze zadnej zavadeci soubor nepotrebujes a palis only iso akorat je dobre jeste nastavit mechaniku na dvd dl+ a BOOK TYPE na DVD ROM

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu