Jump to content

vypalovani v dvd decrypteru

NEOZALMAN
 Share

Recommended Posts

takže dáme se do toho :

1/ spustit dvd decrypter

2/ tedka přepneme na Mode/iso/write

90981088nc0.jpg

3/ vybere image který chceme vypalit - ale již vybírame iso !!!!!

72760668dm1.jpg

4/ tedka to hlavní ,aby kopie byla funkční na xboxu 360 !!

klepnout - tools/seting / iso write . Pote okono potvrďte na tlačítko Ok.

61994205fn2.jpg

5/ tedka nastavíme book na dvd-rom ,cely okno pak potvrdte na tl. Ok.

( záleží jsou máte značku vypalovačky... pak jen zvolit třeba lite on,nec,atd).

55686772tk7.jpg

6/ nyní jen nastavime rychlost vyplalovani na 2,4x , a zacneme vypalovat .

90016099fw4.jpg

to je vše... dvd bude vypaleno zhruba za 40min...

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Upřímně řečeno my tenhle program přijde zbytečně složitý ImgBurn je tomu dost podobný akorát mi přijde jednoduší. DVD Descrypter jsem používal na PS2 hry ale u ImgBurnu se mi líbí, že tě nenechá zvolit špatně iso nebo dvd soubor (opraví tě).

Je v tom nějaký rozdíl oproti jiným programům, myslím v kvalitě vypálení?

• 2 months later...
mám mechaniku matshita :D tim to asi nevypálim co ? ani jsem moc nepochopil jaká se ta mechanika vybýrá ,jestli ta v xboxu nebo ta v pc vypalovačka

a v tom descrypteru se vybírá iso a ne ta složka dvd při vypalování ?

1) Rozhodne se jedna o vypalovacku kterou mas v pc

2 ) Pokavat mas jinou palku nez je tam uvedeno nic nedavej nech to na welcome a vypaluj..ja mam ASUS a smazim jak o zivot :D

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
nevite cim to je ze se mi ze 7gb vypali jen 5,31MB dikes mam ve dvd i iso pouzivam IMG burn cloneCD i DVDdecrypter vsude stejne

zkontroluj jestli je správný dvd soubor (v poznamkovym bloku) pokud ano projed image XDVDMulleterem a dej autofix pokud ani to nepomůže zkus si stánout jiný image

jinak šli ti vypalit i jiný hry normálně ?

VERIFY namusí být zaskrtnuty (neplest s imgburn tam musí být zaškrtlý) jinak je to teda asi špatnou palírnou zkus do ní stáhnout nový FW nebo použít kvalitnější media (teda pokud nepoužíváš verbatim) jinak některý starší vypalovačky maj celkem problém zapisovat na medi o maximální rychlosti 8x (to se týká i verbatim)

pouzij Img burn zkotroluj dvd soubor musis mit stejny nazev jako hra a hlavne ho otvri v poznamkovem bloku a zkontroluj co je napsane uvnitr taky tam musi byt nazev stejny jako toho isa pak v img burn klikni na slozku a vyber DVD soubor a nech palit nastav rychlost 1 ono se ti to samo bude palit 2-2,4x

edit: omlouvam se adminum za odruhy topic pod sebou chtel jsem ho smazat ale nejde mi to udelat jde to vubec nejak udelat?? jestli ne tak to dejte dohromady prosim a omlouvam se adminum a moderatorum

jinak verify v IMGBURN zapnuto byt nemusi

pokud se v DVD Decr. vybere soubor *.ISO a do políčka..L0 se napíše to číslo..tak vlastně není potřeba mít ve složce s ISO DVD soubor?bo tam musí i tak být??

staci ho tam napsat rucne a pokud palis jenom hry na xbox360 tak ti tam zustane naporad:-) takze zadnej zavadeci soubor nepotrebujes a palis only iso akorat je dobre jeste nastavit mechaniku na dvd dl+ a BOOK TYPE na DVD ROM