Guest Neger Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké. Poradítemi prosím:-) A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd Děkuji za pomoc:bash::bash::psp:
0 netix Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.Poradítemi prosím:-) A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd Děkuji za pomoc:bash::bash::psp: 1) podle toho jaky chceš upřesni jestli zavodni bojove akcni... 2) přímo tuším není ale něco podobného se záb. parkem je...nepamatuju si méno...
0 FKGablonz Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 koukni se sekce PSP hry. Akorat zakladas zbytecnej topic. A nejaka hra na staveni zabavniho parku je. koukni do ty sekce tam to myslim nekde je....
0 metuj Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2008 Je to Rollercoaster Tycoon. Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.Poradítemi prosím:-) Mrkni do sekce PSP hry. Techto doporuceni na "NEJ" hry tady je nekolik. LOCK
Otázka
Guest Neger
Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.
Poradítemi prosím:-)
A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd
Děkuji za pomoc:bash::bash::psp:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts