Guest Neger Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké. Poradítemi prosím:-) A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd Děkuji za pomoc:bash::bash::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.Poradítemi prosím:-) A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd Děkuji za pomoc:bash::bash::psp: 1) podle toho jaky chceš upřesni jestli zavodni bojove akcni... 2) přímo tuším není ale něco podobného se záb. parkem je...nepamatuju si méno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FKGablonz Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 koukni se sekce PSP hry. Akorat zakladas zbytecnej topic. A nejaka hra na staveni zabavniho parku je. koukni do ty sekce tam to myslim nekde je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Je to Rollercoaster Tycoon. Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.Poradítemi prosím:-) Mrkni do sekce PSP hry. Techto doporuceni na "NEJ" hry tady je nekolik. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Neger
Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.
Poradítemi prosím:-)
A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd
Děkuji za pomoc:bash::bash::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts