Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim O Navod Na Wifi Max

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

mas pravdu chci hrat mhf2 a nejen to ale ani kto neni cz navod moc anglicky neumim a kde vlastne bydlis ze bys mi to udelal ja bych ti zaplatil:)

Z nicku soudim ze asi chces hrat Monster Huntera.. tak navstiv teamxlink.co.uk a di na forum, jsou tam navody.

Hlavne neistaluj to z CD, jestli si to uz udelal tak to dej pryc... Na tom foru sezenej ZDwlan, Xlink Kai tak kdyztak pak napis PM kdyby to neslo...

• 0
Odesláno
mas pravdu chci hrat mhf2 a nejen to ale ani kto neni cz navod moc anglicky neumim a kde vlastne bydlis ze bys mi to udelal ja bych ti zaplatil:)

No ted jsem na Malte, ale za 3 tejdny uz budu doma.. Bydlim v Litvinove, severni cechy. Hned jak se vratim se chystam napsat na to navod v cestine, no mozna bych to moh zkusit i odsud ale nemam tu moje PC a nemuzu nic zkusit...

• 0
Odesláno

ja jsem z karvine kdybis prijel tak bych ti to zaplatil dal bych ti aji jeden av cable na psp jen at mi to jede a mohly bysme zahrat mhf ja jsem zas v nemecku a pridu v srpnu

No ted jsem na Malte, ale za 3 tejdny uz budu doma.. Bydlim v Litvinove, severni cechy. Hned jak se vratim se chystam napsat na to navod v cestine, no mozna bych to moh zkusit i odsud ale nemam tu moje PC a nemuzu nic zkusit...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu