Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 Dá se hrat s oflashovaným xboxem multiplayer?
0 iLukas Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 boze to su thready ano da sa .... ale je tu moznost ze to MS zisti a zabanuje ta
0 Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 jako zabanuje me na vsechny hry j? nebo jen na tuto jednu?
0 conter Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 Dá se zabanovat na konzoli né na hry:dozey: LOCK...tenhle topik tu uz je:dozey:
0 Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 No a jaká je pravděpodobnost banu? Nerad bych si to koupil a druhý den dostal ban .. A jak je to s těma novyma mechanikama? Chtěl bych si xbox koupit nekdy před vánocemi , seženu ještě xbox , který půjde oflashovat ?
0 liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 No a jaká je pravděpodobnost banu? Nerad bych si to koupil a druhý den dostal ban ..A jak je to s těma novyma mechanikama? Chtěl bych si xbox koupit nekdy před vánocemi , seženu ještě xbox , který půjde oflashovat ? Stačí když si budeš ten Flash "aktualizovat" ... Budeš si dávat Stealth do her ... A pravděpodobnost bude malá ...
0 Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 A jak se aktualizuje jako že si budu porád kupovat novej? a stealth do her to co znamená? Sry že se tolik ptám , ale sem lama zatím :)
0 liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 A jak se aktualizuje jako že si budu porád kupovat novej? a stealth do her to co znamená? Sry že se tolik ptám , ale sem lama zatím :) Ne, budeš dávat novější verze Flashe, ale doporučoval bych ti, aby ti to dělal někdo, kdo tomu Rozumí ... a Stealth Patche většinou ve hrách bývají, zamezují tomu, aby se nepřišlo na to, že máš pálenku ... z 90% u her jsou ...
0 Steel Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 Okej , takže ty flashe to sou proste zase nový čipy , kerý si mam zase pravidelně kupovat jo? A někdo mi je tam má dávat? Nebo nějak nepobírám :-D To stealth už kapu :-) Ja myslel že stačí jeden flash , kerej mi tam nekdo namontuje A jak často se takový flash aktualizuje ?
0 iLukas Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 No a jaká je pravděpodobnost banu? Nerad bych si to koupil a druhý den dostal ban ..A jak je to s těma novyma mechanikama? Chtěl bych si xbox koupit nekdy před vánocemi , seženu ještě xbox , který půjde oflashovat ? teraz sa zacali predavat xboxy s novymi mechanikami ktore sa nedaju falshnut,... a kedze ty to budes kupovat az pred vianocami,....tak dovtedy sa vselico moze zmenit
0 liveoliverr Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 Okej , takže ty flashe to sou proste zase nový čipy , kerý si mam zase pravidelně kupovat jo? A někdo mi je tam má dávat? Nebo nějak nepobírám :-D To stealth už kapu :-) Ja myslel že stačí jeden flash , kerej mi tam nekdo namontuje Já se nebavím o Chipu, ale o Software-ovém flashi , ale jak už tady kolega psal, vyrábějí se teď jen s Lite On mechanikami, není možné je zatím flashnout, lepší bude si asi koupit bazarovej ... A flashuje se vždy, když vyjde nová verze ;)
0 stormje Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 A nekde je navod jak hrat pres net, ale ne pres xbox live, tam ti nehrozi ban, ale musis mit nejakej router nebo co? nevim kde to je, tak hledej smudlo:)
0 iLukas Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2008 ten link na navod je v xbox360 clube
Otázka
Steel
Dá se hrat s oflashovaným xboxem multiplayer?
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts