Malarkky Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Cuss all, nahral jsem si do psp film jackass 2.5, ale v psp potom nejde spustit. je to format mpeg-4, nevite co s tim pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 a) spatne prevedeny / mp4 ale ne pro psp b) spatne umistene / pojmenovane (2 moznosti: bud se davaj filmy do slozky VIDEO nebo MP_ROOT a v nich jsou slozky s "1001110011" - tam pak musis prejmenovat i video soubor do urciteho formaptu a pripadne ikonu, detailnej se doctes v nejakem tutorialu na videa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 V čem si to konvertoval? PSP pro přehrání videa vyžaduje specifický nastavení konvertu nebo soubor nepřehraje. Zkus to zkonvertovat v programu "Xvid4PSP". Hoď si to do googlu a najdeš link. A kopíruješ to do složky VIDEO nebo do MP_ROOT/.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Do slozky video, ale ted jsem zkousel jinej film od stejnyho autora, vse na psp a ten fungoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Pokud video kopirujes do slozky 101NVM nebo tak nejak tak musi mit nazev MAQ0001.mp4 (to cislo je jedno) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Kdyz jsem to dal na 101MNV s tim nazvem, tak to video pak nemuzu najit v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 mělo by být normálně ve video ale jestli tam není tak skus tu druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Ani ve druhy to nefunguje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malarkky
Cuss all, nahral jsem si do psp film jackass 2.5, ale v psp potom nejde spustit. je to format mpeg-4, nevite co s tim pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts