Malarkky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Cuss all, nahral jsem si do psp film jackass 2.5, ale v psp potom nejde spustit. je to format mpeg-4, nevite co s tim pls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Shiddo Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 a) spatne prevedeny / mp4 ale ne pro psp b) spatne umistene / pojmenovane (2 moznosti: bud se davaj filmy do slozky VIDEO nebo MP_ROOT a v nich jsou slozky s "1001110011" - tam pak musis prejmenovat i video soubor do urciteho formaptu a pripadne ikonu, detailnej se doctes v nejakem tutorialu na videa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dutch Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 V čem si to konvertoval? PSP pro přehrání videa vyžaduje specifický nastavení konvertu nebo soubor nepřehraje. Zkus to zkonvertovat v programu "Xvid4PSP". Hoď si to do googlu a najdeš link. A kopíruješ to do složky VIDEO nebo do MP_ROOT/.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Malarkky Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Do slozky video, ale ted jsem zkousel jinej film od stejnyho autora, vse na psp a ten fungoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 conter Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Pokud video kopirujes do slozky 101NVM nebo tak nejak tak musi mit nazev MAQ0001.mp4 (to cislo je jedno) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Malarkky Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Kdyz jsem to dal na 101MNV s tim nazvem, tak to video pak nemuzu najit v psp Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fryta Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 mělo by být normálně ve video ale jestli tam není tak skus tu druhou Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Malarkky Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Ani ve druhy to nefunguje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Malarkky
Cuss all, nahral jsem si do psp film jackass 2.5, ale v psp potom nejde spustit. je to format mpeg-4, nevite co s tim pls?
7 answers to this question
Recommended Posts