Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Novy iPhone 3G - aktualizace 20.7.

Recommended Posts

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

McPrask: jen takový info ... například zepředu (já osobně z tohohle úhlu vidim telefon nejčastjěc) je uplně stejný, dal jsem 3g a jedničku vedle sebe a nebyl sebemenší rozdíl (možná trošku jiný odstín barvy displeje) ... a zezadu ? mě třigéčko přijde trošku elegantnější na úkor praktičnosti v podobě neustáleho leštění nejn displeje ale teď už i zadní strany .. každopádně říct, že 3g je ošklivější, je podle mě blbost, protože zásadní rozdíly nevidim:) můj názor ;)

Odesláno
McPrask: jen takový info ... například zepředu (já osobně z tohohle úhlu vidim telefon nejčastjěc) je uplně stejný, dal jsem 3g a jedničku vedle sebe a nebyl sebemenší rozdíl (možná trošku jiný odstín barvy displeje) ... a zezadu ? mě třigéčko přijde trošku elegantnější na úkor praktičnosti v podobě neustáleho leštění nejn displeje ale teď už i zadní strany .. každopádně říct, že 3g je ošklivější, je podle mě blbost, protože zásadní rozdíly nevidim:) můj názor ;)

Tak já rozdíl vidím,ale stejně na takovou věc je nejlepší ten silikonový obal na to a pak je jedno jaká je zadní straná.

Odesláno

silikonovej obal .. to radši pár škrábanců než abych měl přes takovou hezky vypadající věc nějakou šprcku a telefon byl ještě o polovic tlustší .. (fólie oukej, ale nemam to rád)

jinak s tim upatláním ... mě se osvěčilo párkrát přejet telefonem po tričku (teda pokud tam nejsou zipy a podobně :dozey: ) a je to pryč ... a jen tak mimochodem .. u první generace iphonu se zadní strana nedala zapatlat ;) to je až ted u novýho (a ještě u černý varianty) ..

jo a ještě .. s tím že je to nepraktická machrovina .. furt lepší když má pár otisků na sobě, že když telefon vypadá jak plastová hračka, vrže, kryty nedoléhají, tlačítka se v tom vyklají a rachtají apod. (vize nokia n95 když už bych měl srovnávat telefon ve stejné cenové relaci) ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu