Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 No,každopádně ten 3G je prostě hnusnej o proti 1.Generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 A kde si ho zkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 McPrask: jen takový info ... například zepředu (já osobně z tohohle úhlu vidim telefon nejčastjěc) je uplně stejný, dal jsem 3g a jedničku vedle sebe a nebyl sebemenší rozdíl (možná trošku jiný odstín barvy displeje) ... a zezadu ? mě třigéčko přijde trošku elegantnější na úkor praktičnosti v podobě neustáleho leštění nejn displeje ale teď už i zadní strany .. každopádně říct, že 3g je ošklivější, je podle mě blbost, protože zásadní rozdíly nevidim:) můj názor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 McPrask: jen takový info ... například zepředu (já osobně z tohohle úhlu vidim telefon nejčastjěc) je uplně stejný, dal jsem 3g a jedničku vedle sebe a nebyl sebemenší rozdíl (možná trošku jiný odstín barvy displeje) ... a zezadu ? mě třigéčko přijde trošku elegantnější na úkor praktičnosti v podobě neustáleho leštění nejn displeje ale teď už i zadní strany .. každopádně říct, že 3g je ošklivější, je podle mě blbost, protože zásadní rozdíly nevidim:) můj názor ;) Tak já rozdíl vidím,ale stejně na takovou věc je nejlepší ten silikonový obal na to a pak je jedno jaká je zadní straná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 iPhone, to neni nic pro me ... neustale upatlany display = neustale cisteni ... podle me je to dost neprakticke, taky by me nebavilo, davat si neustale pozor, abych jej nekde neposkrabal a tak ... dle meho je to jen hodne neprakticka machrovina ... tecka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 manousp>> tak staci koupit silikonovej obal , a na displej si mužeš dát ochranou folii a už se nemusíš bát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 silikonovej obal .. to radši pár škrábanců než abych měl přes takovou hezky vypadající věc nějakou šprcku a telefon byl ještě o polovic tlustší .. (fólie oukej, ale nemam to rád) jinak s tim upatláním ... mě se osvěčilo párkrát přejet telefonem po tričku (teda pokud tam nejsou zipy a podobně :dozey: ) a je to pryč ... a jen tak mimochodem .. u první generace iphonu se zadní strana nedala zapatlat ;) to je až ted u novýho (a ještě u černý varianty) .. jo a ještě .. s tím že je to nepraktická machrovina .. furt lepší když má pár otisků na sobě, že když telefon vypadá jak plastová hračka, vrže, kryty nedoléhají, tlačítka se v tom vyklají a rachtají apod. (vize nokia n95 když už bych měl srovnávat telefon ve stejné cenové relaci) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 flonty stim silikoném máš pravdu že to zničí celkovej vzhled .. a pak jsem našel http://mobile.itek.cz/prislusenstvi-k-mt-kryty/AZ00446-i-Styles-3G-skin takovedle ruzne nálepky sou docela hezký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.