Iriroro Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Zdravím, měl bych jeden dotaz, a to, co je to vlastně nand a jak dochází k záloze? Došlo mi, že je potřeba k obnovení bricklého PSP. Jak se ale zálohuje? Dojde k uložení na HDD počítače, nebo se jedná o zálohu ve flashi příštroje? Předem díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 NAND záloha je záloha všech flash pamětí PSP, IdStorage klíčů atd atd dá se udělat přes pandoras battery nebo přes NAND dumper (teď nevím přesný název) uloží se na kartu v PSP ..kam jinam taky..pak si ji můžeš dát do PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Iriroro Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Takže při flashi udělá flasher zálohu a dá jí na kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Takže při flashi udělá flasher zálohu a dá jí na kartu? může ale nemusí ji udělat... možnost tam je. Ale flash uděláš i bez ní... Je to potřeba jenom k tomu když dojde k full bricku abys PSP mohl zpátky obnovit.(je to jenom u SLIMu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Open Source Nand Dumper 0.1 for 3.xx to je ten apz... ja vim je jich urcite vic..ale tenhle je dost provarenej ale jo na phatu je taky total brick ale pouzijes NAND zalohu treba od kamose [idstorage je stejne] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Iriroro Odesláno Červenec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Jo, díky moc. Zase jsem o něco chytřejší. ;) Takže rozhodně zálohu udělat. ///ok vyřešeno..locked tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Iriroro
Zdravím,
měl bych jeden dotaz, a to, co je to vlastně nand a jak dochází k záloze? Došlo mi, že je potřeba k obnovení bricklého PSP. Jak se ale zálohuje? Dojde k uložení na HDD počítače, nebo se jedná o zálohu ve flashi příštroje?
Předem díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts