t.eff Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 proc myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 proc myslis Asi jsem to správně nezformuloval. Nemá cenu dělat Upgrade pokud nechceš jeho výhody. Doufám, že teď už je to jasné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 to uz chapu ale asi udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 a kde jsi to shahnul?? ty isa??isa sou ke stazeni na www.torrentz.com ale nevim ci to poznas musis met k to mu este nejaky client. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Když už jsem u fw 3.02 OE-A nevite někdo jak je to stěma PSX hrama?Kam se co ma nahrat v jakem formátu jak to spustit?A jdou všechny hry nebo jen nějaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 taky by me zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Když už jsem u fw 3.02 OE-A nevite někdo jak je to stěma PSX hrama?Kam se co ma nahrat v jakem formátu jak to spustit?A jdou všechny hry nebo jen nějaké? (Viz. odkaz) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6660&highlight= EDIT: Vše co potřebujete tam máte napsáno, stačí si to jen projít. Jinak dotazy k PS1 hrám bych směroval také tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.