BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2006 t.eff napsal: proc myslis Asi jsem to správně nezformuloval. Nemá cenu dělat Upgrade pokud nechceš jeho výhody. Doufám, že teď už je to jasné :) Citovat
t.eff Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2006 to uz chapu ale asi udelam Citovat
ramalamadingdong Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2006 Wartrytom napsal: a kde jsi to shahnul?? ty isa??isa sou ke stazeni na www.torrentz.com ale nevim ci to poznas musis met k to mu este nejaky client. :) Citovat
Lost Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2006 Když už jsem u fw 3.02 OE-A nevite někdo jak je to stěma PSX hrama?Kam se co ma nahrat v jakem formátu jak to spustit?A jdou všechny hry nebo jen nějaké? Citovat
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2006 Lost napsal: Když už jsem u fw 3.02 OE-A nevite někdo jak je to stěma PSX hrama?Kam se co ma nahrat v jakem formátu jak to spustit?A jdou všechny hry nebo jen nějaké? (Viz. odkaz) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6660&highlight= EDIT: Vše co potřebujete tam máte napsáno, stačí si to jen projít. Jinak dotazy k PS1 hrám bych směroval také tam ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.