GameEs Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Zůstávám věrnej tomu nejlepšímu FW - 3.90 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 já mám 3.80 a jsem s ním maximálně spojenej!! už mě sony pěkně vytáčí!do prd*le nemůžou udělat něco pořádnýho a užitečnýho?jsou to kk*i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NirvanaFanBoy Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ale tak určitě nebudou Sony podporovat CFW, protože zaprvý je to nelegální a zadruhý proti tomu celou dobu bojujou, tak proč by najednou začli podporovat CFW??:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmoKe911 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Užásnej novej update , všichni jsme ho čekali ... no jo není nad video s tolika vizualizacema .. SONY = RETARDACE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.