netix Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Možná tu podobný topic je ale nenašel sem ho...simpsnovi každý znáte a tušim že 90 procent se pravidělně divá a skvěle se baví...ale jakej díl je podle vás top?jí jich mám víc ale tady aspon par vždycky napište řadu/díl/název/proč se vám líbí pokud nevite tak aspon o cem byl.. 16/9/Roštácký rap/jak se snaží bart mluvit tvrdě a lisa mu řiká jak dlouho se ty slova už nepoužívaj :D nebo jak homer a marge valej na beat kterej dělá maggie dudlíkem :D 17/8/Talijan Bob/Vendetta!Vendetta! tenhle díl je asi nej prostě celej nacpanej hláškama :D 17/19/Holky těžší to maj/Prohlášení školních výtržníků- Právě si zmlátil toho nejslabšího kluka ze školy seš dobrej :D atd.. 17/12/Pygmalion v sukni/Vybitej! zase cool díl :D šroubovák :D Všechny čarodejnické díly tušim 12 řada/ jak homer šel do námořnictva taky skvělej díl.. a díl jak umřela paní Flandersová :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ten, jak tam homer huli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Ja videl vsechny dily simpsnu do 18 rady ( na 19 cekam az bude cela ) a libilo se mi hafec dilu treba ten jak homer pribral na 105kg a pracoval v domacnosti nebo jak byli na slavnosti chilli papricek a homer tam sezral ten nejostrejsi gulas co tam byl a pak mel super haldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 no já se na ně dívám na čt1 ale nikdy si nepamatuju kterej to je díl a ani jakse menuje ale asi všechni srašidelní sou nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 netix >> jj Vendeta je nejlepsi !! tak sem umiral smichy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Homerová koronární operace.......postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu ......houmre co budeš dělat až umřeš? Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 will: spam :dozey: dejte mu banana :D "joke" nej dil byl pieman....nejlepsi jak zakrejval ze neni pieman xD "ja nejsem pieman, ham ham" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 netix >> jj Vendeta je nejlepsi !! tak sem umiral smichy :D JJ TO JE OOPRAVDU NEJLEPSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 nejlepsi je the simpsons movie :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Gay, Gay, Gay, Gay......POZOR! Mám tady motorovku! :D:D.... Mě se hodně líbil ten, jak byl Homer ve vězení..jak tam měl tu Plasmu x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 mě se líbil ten díl,jak byl Homer zaměstnanej u tý ochranky starostovy ))) a ještě zhuleneckej díl je dobrej a pak ještě ten, jak byl rozdělenej den podle členů rodiny... jak march uřízla homerovi palec ))) nebo jak utekl Levák Bob z vězení a šel po bartovi... jak se kvůli tomu simpsonovi stěhovali někam do poště... levák bob jel přilepenej na podvozku ..jeli pouští a Homer : ,,aa..kaktusové pole... kdo se chce projet kaktusovým polem? Já já já.... já ne" a jak tam vjeli ))) a pak jak bydleli v tom hausbotu... a homer vysvětloval march ...,,Víš march...výhodou hausbotu je to, že když máš nepohodlný sousedy,můžeš se odstěhovat" .. a teď tam ten záběr na ty odjíždějící hausboty a jedinej simpsonovskej hausbot tam zůstal :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 eště bych zapomněl ty jeden mrňavej! ty jedna mrňavá :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 těch momentu je nezpočet, každý díl je dobrej http://www.youtube.com/watch?v=dGnSBusJPxo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 tak tak narli ... nejlepší jsou ty první série ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ~~;378072']tak tak narli ...nejlepší jsou ty první série ... mě naopak se líbí víc pozdější serie......tak 5-15.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ^^ já myslel první série až do tý 12 sezony ... pak už seriál trochu upadá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 se podivejte na ty posledni serie tam je taky dost prca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Dost dobrej díl byl homerpalůza-tam byli Cypress Hill,pak samozrejme Homerova zelená medicínka a Kdo postrelil pana Burnse 1 a 2-to bylo bezva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 no ja mam trochu jinej dotaz kdyz jsem byl jeste maly ditko tak jsem videl dil kde ve springfildu postavili nadzemku ten dil byl snad na dva dily nevite nekdo kterej to byl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Lopo: jj, ty posledni ted jsou hodne zajimavy.....jdu stáhnout 18. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 ~~;378084']^^ já myslel první série až do tý 12 sezony ... pak už seriál trochu upadá ... neupada ale vecinou sem tam probírají nejake problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Marr: no...spíš se to změnilo... EDIT: jj, jak rika bulk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Gay, Gay, Gay, Gay......POZOR! Mám tady motorovku! :D:D.... Mě se hodně líbil ten, jak byl Homer ve vězení..jak tam měl tu Plasmu x'D myslim že se to jmenuje Vypraskanej práskač S16E14, dobrý bylo jak Otto zamenil ty vzorky a jak tam četl: crack, heroin, nakopávky, tlumiče, sedativa pro koně, paralizery pro krávy, tohle je best :D:D:Deště bych zapomněl ty jeden mrňavej! ty jedna mrňavá :D...... prosím stanografku o precteni posledního zápisu: ty jeden mrnavej, ty jedna mrnava, ty jeden mrnavej, ty jedna mrnava :D:D:Djak sem jmenuje ten dil jak byl homer v New Yorku a jak papuči botu na auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Homer: "Marge, nebudu ti lhát..... " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Jj tak od 9 rady se simsnovi zmenily pamatujete ty prvni rady jak skoro v kazdym dilu byla pisnicka ? :D ted je uz tak jednou za 10 dilu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.