Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nej díl simpsnových

netix

Recommended Posts

Možná tu podobný topic je ale nenašel sem ho...simpsnovi každý znáte a tušim že 90 procent se pravidělně divá a skvěle se baví...ale jakej díl je podle vás top?jí jich mám víc ale tady aspon par vždycky napište řadu/díl/název/proč se vám líbí pokud nevite tak aspon o cem byl..

16/9/Roštácký rap/jak se snaží bart mluvit tvrdě a lisa mu řiká jak dlouho se ty slova už nepoužívaj :D nebo jak homer a marge valej na beat kterej dělá maggie dudlíkem :D

17/8/Talijan Bob/Vendetta!Vendetta! tenhle díl je asi nej prostě celej nacpanej hláškama :D

17/19/Holky těžší to maj/Prohlášení školních výtržníků- Právě si zmlátil toho nejslabšího kluka ze školy seš dobrej :D atd..

17/12/Pygmalion v sukni/Vybitej! zase cool díl :D šroubovák :D

Všechny čarodejnické díly

tušim 12 řada/ jak homer šel do námořnictva taky skvělej díl..

a díl jak umřela paní Flandersová :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja videl vsechny dily simpsnu do 18 rady ( na 19 cekam az bude cela ) a libilo se mi hafec dilu treba ten jak homer pribral na 105kg a pracoval v domacnosti nebo jak byli na slavnosti chilli papricek a homer tam sezral ten nejostrejsi gulas co tam byl a pak mel super haldy

Odkaz ke komentáři

Homerová koronární operace.......postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu postel nahoru postel dolu ......houmre co budeš dělat až umřeš? Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu Mrak nahoru mrak dolu ..........

Odkaz ke komentáři

mě se líbil ten díl,jak byl Homer zaměstnanej u tý ochranky starostovy ))) a ještě zhuleneckej díl je dobrej a pak ještě ten, jak byl rozdělenej den podle členů rodiny... jak march uřízla homerovi palec )))

nebo jak utekl Levák Bob z vězení a šel po bartovi... jak se kvůli tomu simpsonovi stěhovali někam do poště... levák bob jel přilepenej na podvozku ..jeli pouští a Homer : ,,aa..kaktusové pole... kdo se chce projet kaktusovým polem? Já já já.... já ne" a jak tam vjeli ))) a pak jak bydleli v tom hausbotu... a homer vysvětloval march ...,,Víš march...výhodou hausbotu je to, že když máš nepohodlný sousedy,můžeš se odstěhovat" .. a teď tam ten záběr na ty odjíždějící hausboty a jedinej simpsonovskej hausbot tam zůstal :DDD

Odkaz ke komentáři

Gay, Gay, Gay, Gay......POZOR! Mám tady motorovku! :D:D....

Mě se hodně líbil ten, jak byl Homer ve vězení..jak tam měl tu Plasmu x'D

myslim že se to jmenuje Vypraskanej práskač S16E14, dobrý bylo jak Otto zamenil ty vzorky a jak tam četl: crack, heroin, nakopávky, tlumiče, sedativa pro koně, paralizery pro krávy, tohle je best :D:D:D
eště bych zapomněl ty jeden mrňavej! ty jedna mrňavá :D...
... prosím stanografku o precteni posledního zápisu: ty jeden mrnavej, ty jedna mrnava, ty jeden mrnavej, ty jedna mrnava :D:D:D

jak sem jmenuje ten dil jak byl homer v New Yorku a jak papuči botu na auto ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu