AlexXx Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak to je těžký říct.Skoro žádnej si nepamatuju.:cheesygrin:Jinak podle mě jsou nejlepší všechny.:wohow:Celkem se mi líbil ten díl jak místo Šáši byl ten panák jakejsi.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Mě se nejvíc líbil ten díl, jak je tam bart kapitán fotbalovýho týmu a homer je jejich trenér :) Nevíte jak se jmenuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jak se ucpal v tom toboganu a jeno ty deti huraaaaaaaaaa a pak jenom neeeeeeeeeeeeeee:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 me se libej vsechny,ale nej asi sou ty specialni a taky ten jak tam byl tohy hawk,myslim ze se to menovalo: bart na volné noze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Homerova zelena medicinka .. Rostacky rap asi nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 všechny díly jsou cool ale nejvíc se mi líbí spec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Podle me tento...ten fakt nema chybu Simpsonovi 9.16 Uličnický Rap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Mě se líbil ten díl jak bart volal vočkovi do baru a ptal se: Bart: Je tady pan vylí,? Vočko: Kdo? Bart: No přece pan zanej! Vočko: počkej zeptám se: vylízanej je tady nejakej vylizanej :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.