Pida SuXxX Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Tady máte odkaz: http://www.rlslog.net/microsoft-offers-new-60gb-version-of-xbox-360/ jak na to koukám vypadá to docela cenově dobře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Diky, ale...doufam ze se hlavne zlevni ostatni xka))) diky tekku)))to jsem presnep otreboval vedet heh)))...no...koukam ze diky tem mechanikam zlevujou:D:D:D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 jj 20GB verze o 50 dolarů dolů (tj na 299 dolarů) jen do vyprodání 20GB verzí..pak bude jen 60GB verze ....btw budou tam LiteOn mechaniky xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajlík Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 teken90: to myslis v tech 60GB verzich nebo i tech 20GB? (LiteOn) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 v 60 GB....ve 20GB uz to nema cenu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pida SuXxX Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Pokud sem to dobře pochopil tak v těch 60Gb budou ty LiteOn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Lite On montuju do arcade uz teraz a do tych 60 GB verzii ich budu davat urcite :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajlík Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Takze je sance, ze se za par tydnu arcade zlevni a budou tam jeste mechaniky, ktere se daji flashnout? Zvazuju totiz o koupi, tak jestli se mi vyplati jeste pockat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 jj, zlevni, ale co kdyz uz i tam budou Lite-On? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 jj, zlevni, ale co kdyz uz i tam budou Lite-On? UZ tam jsou i tedka kamos bral z Alzy a je tam liteon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Brloh na slovensku uz tiez predava arcade len s lite on ... ak v sucastnosti este narazite na arcade s mechanikou co sa da flashnut tak mate velke stastie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Takže Xbox už se nevyplatí....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topmen Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 vyplati , ked kupis taky co sa da flashnut.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Měl jsem velké štěstí, že jsem ještě před dvěma týdny koupil jednu z posledních Arcade s "flashable" mechanikou. Myslím, že nedávný nedostatek byl způsoben záměrně - doprodaly se všechny starší XBoxy, které byly na skladech, trh se vyčistil, teď už pofrčí jen Lite-On. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajlík Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Hm, ted uz se spis vyplati koupit si silnejsi stroj PS3... Dokonce jsem slysel, ze uz i vymenuji mechaniky za lite-on, kdyz se Vam rozbije xko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Hm, ted uz se spis vyplati koupit si silnejsi stroj PS3... Dokonce jsem slysel, ze uz i vymenuji mechaniky za lite-on, kdyz se Vam rozbije xko... No nazdar, tak to by mně fakt nas.ralo, kdyby mi v servisu dali novou mechaniku.....:ziped:. Doufám, že nebude důvod k servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 k předobjenání :) http://www.playcentrum.cz/xbox-360-premium-pack-hdmi-60gb-546701.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 nevim co je na tom tak ůžasnýho když tak stčej 60 gb hdd a lite-on mechaniku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 nic ....xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 A na playcentru už není jenom předobjednávka ale už je skladem takže objednávka :lol: ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts