suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 custe lidi docela hodne uvazuju o Xboxu 360 a proto se chci zeptat je furt tak poruchovi ?? protoze bych ho chtel flashnout... jakou verzi koupit ? (arcade,elite,premium ?) uvazuju bud o premium nebo arcade... na cem jsou tam hry ? dvd (blue ray ? ) vim ze flash se dela pomoci mechaniky ... zvladnul bych to sam nebo bych to mel nekomu prenechat aby mi to udelal ? ---- nebo je xbox tak poruchovi ze bych mel ject bez flashe a nebo na PS3 ?? sorry nevedel sem kam to zaradit ... thx za rady ///přesunuto do správné sekce .. tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 custe lidi docela hodne uvazuju o Xboxu 360 a proto se chci zeptat je furt tak poruchovi ?? protoze bych ho chtel flashnout... jakou verzi koupit ? (arcade,elite,premium ?) uvazuju bud o premium nebo arcade... na cem jsou tam hry ? dvd (blue ray ? ) vim ze flash se dela pomoci mechaniky ... zvladnul bych to sam nebo bych to mel nekomu prenechat aby mi to udelal ? ---- nebo je xbox tak poruchovi ze bych mel ject bez flashe a nebo na PS3 ?? sorry nevedel sem kam to zaradit ... thx za rady 1)Zas tolik poruchový není, jde o MAJITELE! 2)Premium není špatná volba ... 3)Hry jsou na dvouvrstvém DVD ... 4)Raději to přenech někomu zběhlejšímu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 1 ) nový verze už nejsou porucoví jako ty starší (ty nový maj HDMi výstup) 2 ) Arcade stačí 3 ) DVD 4 ) Zvládneš sám..ale jestli si to chceš flashnout tak pospěš..v obchodej se už objevujou LiteOn mechaniky (nejdou flashnout !!) btw dlouho sem tě tady neviděl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Spatna sekce :dozey: Xko uz neni poruchovy od nove verze s hdmi , takze bych to neresil ... Jinak pokud si ho chces flashnout tak urcite pospes , protoze se do obehu dostavaji nove mechaniky liteon , ktere nejdou flashnout , zatim... Flash neni zas tak tezky , zalezi jak si zrucny , navody mas tady v sekci tutorialy... Edit Tekk zas rychlik :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ok dekuju vam ... este za jak dlouho budou v obehu ty liteon ?? takze koupim arcade nebo premium uvidim jak mi zbydou finance ... mate nejaky obchod odkud to brat ?? a co delat aby mi xbox vydrzel aspon ty 2 roky :D btw >>tekken ale obcas sem nakouknu .. :) a kdyz to ted vypada na 360 tak to vypada ze me tu zase uvidite :D ete specialni otazka pro tekka.. koukam ze mas PS3 (v popisu :D ) mam usetrit na ni nebo vzit xboxe ... osobne me xbox laka vic ale co sem koukal na ps3 taky nemusi bejt spatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 liteon uz v obehu jsou :D kup v JRC , www.jrc.cz , tam mas k arcade PGR4 zdarma a mechaniku benq ktera jde flashnout.... Co delat aby ti neexl ? Nezakryvat a pravidelne cistit vetraciotvory :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 liteon uz v obehu jsou :Dkup v JRC , www.jrc.cz , tam mas k arcade PGR4 zdarma a mechaniku benq ktera jde flashnout.... Co delat aby ti neexl ? Nezakryvat a pravidelne cistit vetraciotvory :D ako vieš,že v tých ARCADE je benq mechanika?Čo ak tam už je Lite on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fleshly Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 DOTAZ Když si koupím xbox360 třeba v Anglii a dovezu ho do česka a tady se mu něco stane...Jak je to s opravou????-Opravi mi to nekde tady zadarmo,kdyz mam zarucak z Anglie? pls poradte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 DOTAZKdyž si koupím xbox360 třeba v Anglii a dovezu ho do česka a tady se mu něco stane...Jak je to s opravou????-Opravi mi to nekde tady zadarmo,kdyz mam zarucak z Anglie? pls poradte.... Muselo by se jednat o nějaký WORLDWIDE zaruční list ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 ako vieš,že v tých ARCADE je benq mechanika?Čo ak tam už je Lite on V JRC delam a momentalne se vyprodavaji zasoby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 rameno > kde ze delas ?? (na jaky pobocce) ze bys mi jeden schoval a jak bys si k tobe pro nej zajel ... (pokud delas v praze teda :) a rovnou mi ho muzes i flash :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 já už jsem si ho obednal v čera v JRC a teĎ čekám až mi ho dovezou:wohow: Budu mít arcáde takže říkáš že je tam benq jo? tak to sem rád:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fleshly Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Muselo by se jednat o nějaký WORLDWIDE zaruční list ... To moc nechapu..kdyby sme k tomu dostali ten zarucny list WORLDWIDE ,tak bysme to tady mohly v pohode reklamovat..? Predem diky za odpoved.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 To moc nechapu..kdyby sme k tomu dostali ten zarucny list WORLDWIDE ,tak bysme to tady mohly v pohode reklamovat..?Predem diky za odpoved.. Tak ti ho budou moct reklamovat v určitých pobočkách po celém světě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 neni tam zaruka takova ze zavolas na MS a oni si pro to prijedou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suchac500
custe lidi docela hodne uvazuju o Xboxu 360
a proto se chci zeptat je furt tak poruchovi ?? protoze bych ho chtel flashnout...
jakou verzi koupit ? (arcade,elite,premium ?)
uvazuju bud o premium nebo arcade...
na cem jsou tam hry ? dvd (blue ray ? )
vim ze flash se dela pomoci mechaniky ... zvladnul bych to sam nebo bych to mel nekomu prenechat aby mi to udelal ?
----
nebo je xbox tak poruchovi ze bych mel ject bez flashe a nebo na PS3 ??
sorry nevedel sem kam to zaradit ...
thx za rady
///přesunuto do správné sekce .. tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts