suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 custe lidi docela hodne uvazuju o Xboxu 360 a proto se chci zeptat je furt tak poruchovi ?? protoze bych ho chtel flashnout... jakou verzi koupit ? (arcade,elite,premium ?) uvazuju bud o premium nebo arcade... na cem jsou tam hry ? dvd (blue ray ? ) vim ze flash se dela pomoci mechaniky ... zvladnul bych to sam nebo bych to mel nekomu prenechat aby mi to udelal ? ---- nebo je xbox tak poruchovi ze bych mel ject bez flashe a nebo na PS3 ?? sorry nevedel sem kam to zaradit ... thx za rady ///přesunuto do správné sekce .. tekken90
0 liveoliverr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 custe lidi docela hodne uvazuju o Xboxu 360 a proto se chci zeptat je furt tak poruchovi ?? protoze bych ho chtel flashnout... jakou verzi koupit ? (arcade,elite,premium ?) uvazuju bud o premium nebo arcade... na cem jsou tam hry ? dvd (blue ray ? ) vim ze flash se dela pomoci mechaniky ... zvladnul bych to sam nebo bych to mel nekomu prenechat aby mi to udelal ? ---- nebo je xbox tak poruchovi ze bych mel ject bez flashe a nebo na PS3 ?? sorry nevedel sem kam to zaradit ... thx za rady 1)Zas tolik poruchový není, jde o MAJITELE! 2)Premium není špatná volba ... 3)Hry jsou na dvouvrstvém DVD ... 4)Raději to přenech někomu zběhlejšímu ...
0 tekken90 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 1 ) nový verze už nejsou porucoví jako ty starší (ty nový maj HDMi výstup) 2 ) Arcade stačí 3 ) DVD 4 ) Zvládneš sám..ale jestli si to chceš flashnout tak pospěš..v obchodej se už objevujou LiteOn mechaniky (nejdou flashnout !!) btw dlouho sem tě tady neviděl :D
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 Spatna sekce :dozey: Xko uz neni poruchovy od nove verze s hdmi , takze bych to neresil ... Jinak pokud si ho chces flashnout tak urcite pospes , protoze se do obehu dostavaji nove mechaniky liteon , ktere nejdou flashnout , zatim... Flash neni zas tak tezky , zalezi jak si zrucny , navody mas tady v sekci tutorialy... Edit Tekk zas rychlik :D
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 ok dekuju vam ... este za jak dlouho budou v obehu ty liteon ?? takze koupim arcade nebo premium uvidim jak mi zbydou finance ... mate nejaky obchod odkud to brat ?? a co delat aby mi xbox vydrzel aspon ty 2 roky :D btw >>tekken ale obcas sem nakouknu .. :) a kdyz to ted vypada na 360 tak to vypada ze me tu zase uvidite :D ete specialni otazka pro tekka.. koukam ze mas PS3 (v popisu :D ) mam usetrit na ni nebo vzit xboxe ... osobne me xbox laka vic ale co sem koukal na ps3 taky nemusi bejt spatna
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 liteon uz v obehu jsou :D kup v JRC , www.jrc.cz , tam mas k arcade PGR4 zdarma a mechaniku benq ktera jde flashnout.... Co delat aby ti neexl ? Nezakryvat a pravidelne cistit vetraciotvory :D
0 Tono4850 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 liteon uz v obehu jsou :Dkup v JRC , www.jrc.cz , tam mas k arcade PGR4 zdarma a mechaniku benq ktera jde flashnout.... Co delat aby ti neexl ? Nezakryvat a pravidelne cistit vetraciotvory :D ako vieš,že v tých ARCADE je benq mechanika?Čo ak tam už je Lite on
0 Fleshly Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 DOTAZ Když si koupím xbox360 třeba v Anglii a dovezu ho do česka a tady se mu něco stane...Jak je to s opravou????-Opravi mi to nekde tady zadarmo,kdyz mam zarucak z Anglie? pls poradte....
0 liveoliverr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 DOTAZKdyž si koupím xbox360 třeba v Anglii a dovezu ho do česka a tady se mu něco stane...Jak je to s opravou????-Opravi mi to nekde tady zadarmo,kdyz mam zarucak z Anglie? pls poradte.... Muselo by se jednat o nějaký WORLDWIDE zaruční list ...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 ako vieš,že v tých ARCADE je benq mechanika?Čo ak tam už je Lite on V JRC delam a momentalne se vyprodavaji zasoby....
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 rameno > kde ze delas ?? (na jaky pobocce) ze bys mi jeden schoval a jak bys si k tobe pro nej zajel ... (pokud delas v praze teda :) a rovnou mi ho muzes i flash :) )
0 L1ST3r Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 já už jsem si ho obednal v čera v JRC a teĎ čekám až mi ho dovezou:wohow: Budu mít arcáde takže říkáš že je tam benq jo? tak to sem rád:)
0 Fleshly Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2008 Muselo by se jednat o nějaký WORLDWIDE zaruční list ... To moc nechapu..kdyby sme k tomu dostali ten zarucny list WORLDWIDE ,tak bysme to tady mohly v pohode reklamovat..? Predem diky za odpoved..
0 liveoliverr Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2008 To moc nechapu..kdyby sme k tomu dostali ten zarucny list WORLDWIDE ,tak bysme to tady mohly v pohode reklamovat..?Predem diky za odpoved.. Tak ti ho budou moct reklamovat v určitých pobočkách po celém světě ;)
0 stormje Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2008 neni tam zaruka takova ze zavolas na MS a oni si pro to prijedou?
Otázka
suchac500
custe lidi docela hodne uvazuju o Xboxu 360
a proto se chci zeptat je furt tak poruchovi ?? protoze bych ho chtel flashnout...
jakou verzi koupit ? (arcade,elite,premium ?)
uvazuju bud o premium nebo arcade...
na cem jsou tam hry ? dvd (blue ray ? )
vim ze flash se dela pomoci mechaniky ... zvladnul bych to sam nebo bych to mel nekomu prenechat aby mi to udelal ?
----
nebo je xbox tak poruchovi ze bych mel ject bez flashe a nebo na PS3 ??
sorry nevedel sem kam to zaradit ...
thx za rady
///přesunuto do správné sekce .. tekken90
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts