Satharoth Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 Ked po Tebe striela, tak stale utekaj do strany...musis vystihnut spravnu chvilu, pribehnut k nemu a strieknut mu do oci plyn. Potom bez k jeho zadnici a udri ho...tazko sa to opisuje, skusaj Citovat
Glutton Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 Ve chvíli kdy se chystá na tebe střílet a začne dávat hlavu dolů, tak vyskoč a přeleť nad jeho hlavu. Tak tě nemůže zasáhnout a schytá to přímo do xischtu. Jinak jsem to včera dostal poštou a je to fakt super pařba. Mám teda zatím jen 20 procent, ale vzhledem k tomu, kolik vajec jsem zatím minul, tak některý levelu bude třeba projít ještě několikrát. Jen už mi ta hra jednou zatuhla :-( Jsmedal uložit a to byl její konec. Sice se dala normálně ukončit do hlavního menu PSP (nevytuhla celá konzole) ale i tak to bylo docela nepříjemný :-/ Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 Hosi mam menis problemik , zasekol som sa na tej vlakovej stanici ci to je jak tam preskakujete medzi vlaky. Tak som sa dostal potial ako sa mozete vojst do takej miestnosti. a potom odtial sa uz dalej neda ist. Iba sa zachytyt a ruckovat ale neviem kam dalej. Citovat
Satharoth Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 viem ktory level myslis, ale konkretne netusim...tam som nemal ziadny problem Citovat
NecroMachine Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 Hosi mam menis problemik , zasekol som sa na tej vlakovej stanici ci to je jak tam preskakujete medzi vlaky. Tak som sa dostal potial ako sa mozete vojst do takej miestnosti. a potom odtial sa uz dalej neda ist. Iba sa zachytyt a ruckovat ale neviem kam dalej. V ty mistnosti vyskakej po tech krabicich (nebo co to je) na takovou plosinku u zdi a tam najdes otvor v ty zdi. Prolez ho a voila ses v dalsi mistnosti. Taky mi to chvilku trvalo ta dira je docela spatne videt. btw. Uz sem to dohral a je to dost dobra gamesa. Pro mne nejlepsi hned po GTA a PES5. Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 A nejlepší Prcka je když jdete spát (s Dextrem ;-)) a vyberete si sen Matrix tak to je nejlepší zatím věc.Jinak toho brouka jsem už udělal díky! Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2006 V ty mistnosti vyskakej po tech krabicich (nebo co to je) na takovou plosinku u zdi a tam najdes otvor v ty zdi. Prolez ho a voila ses v dalsi mistnosti. Taky mi to chvilku trvalo ta dira je docela spatne videt. btw. Uz sem to dohral a je to dost dobra gamesa. Pro mne nejlepsi hned po GTA a PES5. Diki moc :-) Citovat
Glutton Odesláno Květen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2006 Juchů, tak jsem to dohrál (tda mám nějakjech 83 procent, ale závěrečnýho bosse jsem dal - te´d už schází jen všechyn vejce a zlatý medaile v minihrách) Zaítm mi to přijde asi jako nej hra na PSP. je asi těsně před GTA a Lumines. Ty jsou taky skvělí, ale GTA bylo místama moc těžký a flustrující a Lumines je sice taky super, ale je to pořád stejný. Prsotě u mě momentálně daxter naprosto vede. Uvidíme co s žebříčkem udělá Katamari co tu bude snad za týden. Citovat
MorroR Odesláno Květen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2006 v čem je ten dexter tak impozantní? na mě obrázky ze hry moc velkej dojem neudělaly:) Citovat
Glutton Odesláno Květen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2006 No prostě se strašně moc fajn hraje :-) Citovat
Satharoth Odesláno Květen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2006 v čem je ten dexter tak impozantní? na mě obrázky ze hry moc velkej dojem neudělaly:) 1. musis mat rad skakacky... 2. ak splnas bod cislo 1. nemas co riesit...skvela grafika, filmiky, hratelnost, zvuky aj hudba. Co viac potrebujes pre kvalitne hranie ? :) Citovat
Glutton Odesláno Květen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2006 Dodal bych ještě level design, kterej je tu dost vyvedenej a levely nezačnou být stereotipný. Pořád se vyhejmá/ přeskakuje a bojuje jinak. Prostě mezi hopsačkama skvost - dobře se ovládá, takže Daxter dělá opravdu to co chci (s tímhle mám potíže vevětšiě hopsaček, kdy se to ovládá blbě a kazí dojm ze hry), kamera je taky udělaná tak, že jsem neměl potíže. No a stereotip se taky nekoná. Co víc chtít? Snad jen příběh. Vzhledem k tomu, že neznám přechozí díly, tka mi vlastně vůbec nic neřekl a nepřišlo mi, že by se tam něco dělo. Prostě chodím vymlátit lokace až náhodou na konci narazím na Jaka a tak ho prostě po cestě zachráním. Nic co by člověka přikovlo. Ale ostatní věci jsou fajn a tenhle nedostatek přebyjou tak, že si ho ani člověk neuvědomuje. Citovat
Satharoth Odesláno Květen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2006 tak tak...nebudes sa nudit ani chvilocku. Tiez musim vyzdvihnut kamerovy system, vyborne vyrieseny Citovat
wyczko Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 Ja sem se zasekl v casti jak jste v tom v lese u tech drevorubcu..vsechno jsem to udelal a pak jsem vysel ven do mesta a zase jsem mel na mapce ze mam jit zpatky ale vsechny 3 casti jsem tam udelal tak tedka nevim..prosim poradte dik.. Citovat
MikeM Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 ...tak jsem se dokousal k Final boss - mravenec a vzdy kdyz mu dam zasah na treti policko zivota, tak to vytuhne....mam devhooka 0.46....vypada to na bad iso. Ma nekdo taky takove zkusenosti?? Tahal jsem ho jeste z ftp...a je to asi 200mb rip. Citovat
placek Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 To máš to upravené ISO pro RunUmd apod.BUď to spouštěj ve starším loaderu nebo si to spouštěj v DH Launcheru 1.65 atd.Ale takhle malá velikost je úplně nanic-bez příběhu atd! Citovat
placek Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 Dodal bych ještě level design, kterej je tu dost vyvedenej a levely nezačnou být stereotipný. Pořád se vyhejmá/ přeskakuje a bojuje jinak.Prostě mezi hopsačkama skvost - dobře se ovládá, takže Daxter dělá opravdu to co chci (s tímhle mám potíže vevětšiě hopsaček, kdy se to ovládá blbě a kazí dojm ze hry), kamera je taky udělaná tak, že jsem neměl potíže. No a stereotip se taky nekoná. Co víc chtít? Snad jen příběh. Vzhledem k tomu, že neznám přechozí díly, tka mi vlastně vůbec nic neřekl a nepřišlo mi, že by se tam něco dělo. Prostě chodím vymlátit lokace až náhodou na konci narazím na Jaka a tak ho prostě po cestě zachráním. Nic co by člověka přikovlo. Ale ostatní věci jsou fajn a tenhle nedostatek přebyjou tak, že si ho ani člověk neuvědomuje. Zahraj si ostatní díly na PS2 a poznáš ten příběh! Citovat
Glutton Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 Zahraj si ostatní díly na PS2 a poznáš ten příběh! Hmm. To bych musel koupit PS2 a k tomu televizi... To mi kvůli Daxterovi nestojí za to. Citovat
myschoo Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 pre mna TOP hra na PSP...naozaj kvalitka :) Citovat
placek Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 Zahraj si ostatní díly na PS2 a poznáš ten příběh! Hmm. To bych musel koupit PS2 a k tomu televizi... To mi kvůli Daxterovi nestojí za to. Hmm..TV je snad v každé domácnosti ne? A PS2=2000kč.A takový Jak 1 a 2= jedny z nejlepších her v historii! Citovat
MikeM Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2006 To máš to upravené ISO pro RunUmd apod.BUď to spouštěj ve starším loaderu nebo si to spouštěj v DH Launcheru 1.65 atd.Ale takhle malá velikost je úplně nanic-bez příběhu atd! ...neboj placku....uz zacinam tahat full verzi :-)) Citovat
Guest huhulák Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2006 nemáte někdo savy pro daxtera nebo cheaty ? ted nevím jestli mám USA verzi nebo eur, nebo je to jedno u sejvů? Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2006 nemáte někdo savy pro daxtera nebo cheaty ? ted nevím jestli mám USA verzi nebo eur, nebo je to jedno u sejvů?bohuzel to u savu jedno neni :) Citovat
Guest huhulák Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2006 takže stejná situace jak u PS2 :-( Citovat
placek Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2006 nemáte někdo savy pro daxtera nebo cheaty ? ted nevím jestli mám USA verzi nebo eur, nebo je to jedno u sejvů? www.gamefaqs.com Save na 101%. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.