Georgeos Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 pre tych, ktori si pod pojmom bobaľky nevedia nic predstavit ;) a nie je to (len) ciganske jedlo, je to celoslovenske jedlo, len sa to rozlicne vola, niekto to vola bobaľky, iny zasa pupáky, opekance a pod. Ale u nas na vychode su to bobaľky, ze, shadowe? ;) 8) Podla mna je to velmi chutne jedlo, ja mam sladke makove jedla velmi rad, a bobaľky, hmm... idem si este zobrat! :mrgreen: Koukám čerstvě foceno, to to jako máte fakt k večeři? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 tak on tu nejdriv zacne psat nejaky baculky nebo co ....a pak mu to dojde a zacne hledat online kucharky ....i s receptem ...proste hukot .. xD ...jestli nechapes tak to ani neres ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 ble...vypada to vazne divne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 tak on tu nejdriv zacne psat nejaky baculky nebo co ....a pak mu to dojde a zacne hledat online kucharky ....i s receptem ...proste hukot .. xD ...jestli nechapes tak to ani neres ^^ Jediné čemu pořádně nerozumím je to co jsi napsal, protože jsi psal o receptech :) EDIT: To THeBaNDiT: Vykašli se na ty, kterým se to nelíbí a pošli mi na ochutnávku :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 vypada to dobre :) ale nedal bych si to jako prilohu ke kaprovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 No pokial ste to nejedli tak mozte lutovat jedno z najlepsich jedal na stedrovecernom stole... 2THeBaNDiT: pekne vysvetlenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 2 Vycurat_Aspat: ono sa to ani neje ako priloha, je to samostatne jedlo, v podstate nieco ako rezance s makom (rezance, slize, testoviny po vasom tusim), len namiesto testovin su tam tie "bobaľky"... bobaľky s makom 2 BadBoy: ej veru by Ti chutilo, fakt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 2 Vycurat_Aspat: ono sa to ani neje ako priloha, je to samostatne jedlo, v podstate nieco ako rezance s makom (rezance, slize, testoviny po vasom tusim), len namiesto testovin su tam tie "bobaľky"... bobaľky s makom2 BadBoy: ej veru by Ti chutilo, fakt :) Já věřím, že by mi chutnali, proto čekám každou chvíli messengera ze Slovenska ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 jsem myslel ze to je akne ale pak jsem se docetl ze to ma byt na vanocnim stole tak to asi ne :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 2 BadBoy: ej veru by Ti chutilo, fakt :) Já věřím, že by mi chutnali, proto čekám každou chvíli messengera ze Slovenska ;) tak, BadBoyi, urob haaaaaam :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 to vypadá jako kdyby to už někdo jednou sežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 2 BadBoy: ej veru by Ti chutilo, fakt :) Já věřím, že by mi chutnali, proto čekám každou chvíli messengera ze Slovenska ;) tak, BadBoyi, urob haaaaaam :lol: Hehe :) nedělej mi chutě ještě jsem stále nic nejedl :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 to vypadá jako kdyby to už někdo jednou sežral ja se z tebe poseru ty tvoje prispevky sou nekdy fakt masakr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Včera jsem seděl v hospodě s jednim Slovákem, ptal jsem se ho na to, ale on vůbec netušil co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Včera jsem seděl v hospodě s jednim Slovákem, ptal jsem se ho na to, ale on vůbec netušil co to je. :lol: No to sa dalo cakat pokial nieje z vychodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Ja bych si to dal :) vypada to dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 ani ja som to nevedel az kym mi to neobjasnil mr. shadow :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 no fuj to teda vypadá jak člověkem recyklovaný.. to bych nesežral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evoluzione Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 :D velmi dobre jedlo doporucujem kazdemu :D tento nazov pozname asi iba m z eastu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Design Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 NO lol vy se tady ptate na takovy veci a ja ztezi rozumim SK :D ale tak dobry spestreni no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Vianoce su spat ako aj bobaľky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 to je tak dementny nazov :lol: nemozem s toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 MorroR ty me tu trosku nicis :D :D hahah.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 no zacinam mit chute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 já si nejdřiv myslel nějaky obálky pak dal shadow radu tak sem to změnil na něco jako buchtičky se šodou, a nebyl sem zas až tak daleko od pravdy.. no sice to vypada na těch fotkach jak kdyby to už někdo jedl, ale možna je to dobrý. Veselý Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.