Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

net na psp pomoc!! :(

.:Lord@Freeze:.

Otázka

cuz mam uz konecne psp dostal sem ho asi pred hodinou a skousim net mam doma pripojeni k internetu pres wifi ale porad to nak nejde najdu to pripojeni skusim ho a pak to napise neco s dns nevim proc :( skuste nekdo helpnout please :)

EDIT:Jo a kde zjistim web key ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cuz mam uz konecne psp dostal sem ho asi pred hodinou a skousim net mam doma pripojeni k internetu pres wifi ale porad to nak nejde najdu to pripojeni skusim ho a pak to napise neco s dns nevim proc :( skuste nekdo helpnout please :)

EDIT:Jo a kde zjistim web key ?

Jestli to zkoušíš přes domácí Wifi, tak ten key by jsi možná měl vědět. Jinak to heslo ti musí dát (alespoň tak jsem tomu rozuměl) sprostředkovatel sítě, na kterou jsi připojen, jinak se tam nepřipojíš.

Odkaz ke komentáři

• 0

jestli sem to dobre pochopil tak mas komp pripojeny na wifi a platis ua pripojeni!!! Takze aby ses do te site dostal potrebujes web key kterej dostans od sprostredkovatele te wifi!!! Tim padem ale budes platit jako bys byl dalsi uzivatel!!! A nebo si muzes koupit takovou tu klicenku do usb(wifi :) ) a pocitac vyuzijes jako servr??? chapes??? Jinak se do te site nejspis nedostanes.... Pokud namas wifi roater.... nebo neco takovyho... Doufam ze to rikam dobre a neudelam ze sebe hlupaka:-)

Odkaz ke komentáři

• 0

no trci mi z okna antenka prijimac je daleko asi 15 m doma mam takovou krabicku naky wireles access point :) a ta sit neni zabezpecena aspon myslim ale ani tak mi to nejde :( jo a ete jedna mala otazecka kam mam na karte ulozit mp3 tak aby to psp videlo? :)))

Odkaz ke komentáři

• 0

tak tim padem nevidim zadnej zadrhel... Dej scan a uvidis co ti to najde.... Jastli tam budes mit tu sit a na ni security-none!!! Tak je opravdu nezabespecana a musis se na ni dostat... Jinak nevidim zadnej zadrhel!! No a jestli se tam je security-web tak musis toho providera o web key...

Odkaz ke komentáři

• 0

no on zrejme chyta signal od poskytovatela pripojenia, ale na ten sa bez kluca alebo povolenia jeho IP ci MAC adresy nedostane... ako tu uz predtym pisali, musi si bud zohnat wifi router a ten zapojit medzi zariadenie na prijem signalu a pocitac, alebo taky ten wifi kluc... a proste si vytvorit svoju sukromnu malu wifi siet

Odkaz ke komentáři

• 0
no nasel sem 3 site non secure a ani na jednu se nepripojim ono to napise obtained IP adress chvili blika wifi a potom to napise ze vyprsel casovi limit je mozny ze je to signalem protoze u nas ve vrchlabi je ted fakt celkem mlha :)

Když se ti zobrazí těch několik signálů v PSP, tak se podívej na to, kolik u nich máš napsáno procent. To je dosah signálu. S nízkým signálem ti to nepůjde :(

Odkaz ke komentáři

• 0
no nasel sem 3 site non secure a ani na jednu se nepripojim ono to napise obtained IP adress chvili blika wifi a potom to napise ze vyprsel casovi limit je mozny ze je to signalem protoze u nas ve vrchlabi je ted fakt celkem mlha :)

Když se ti zobrazí těch několik signálů v PSP, tak se podívej na to, kolik u nich máš napsáno procent. To je dosah signálu. S nízkým signálem ti to nepůjde :(

no nekdy 40 nekdy 50% staci to?

Odkaz ke komentáři

• 0

no nekdy 40 nekdy 50% staci to?

Myslím, že v návodu tady na föru je napsáno alespoň 50%, ale nejsem si jistý, zkus se tam mrknout ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám doma nainstalovanej wifi rounter ale když se k němu připojim s PSP tak všechno je v poho... až na web browseru u něho mi píše failed.... :? Kdybych se chtěl na ten připojit tak se musim zeptat jestli by mi správce sítě povolil mac adresu(v psp)?

Odkaz ke komentáři

• 0
Mám doma nainstalovanej wifi rounter ale když se k němu připojim s PSP tak všechno je v poho... až na web browseru u něho mi píše failed.... :? Kdybych se chtěl na ten připojit tak se musim zeptat jestli by mi správce sítě povolil mac adresu(v psp)?

tu mac adresu ti musi povolit v vysilaci.ale ja bych to vyresil spis koupi WRT-312 mne na tom normalne jede vse i notes pripojim preste s tim je to pohoda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu