Grafic Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Zdravim, predem se omlouvam za novy thread, ale nejak jsem nenasel to, co jsem hledal. 1.) chipovani - jak zjistim jaky mam chip? dle serioveho cisla, ale nevim jak. a vlastne ani nikde nevidim napsany seriovy cislo:) 2.) co se uklada na SD kartu, bo respektive, k cemu mi bude, kdyz ji tam pridam:) 3.) jak hrat pres net? net jsme pres wifi rozchodil, ale kde najdu nejaky soupere na urcite hry? dalsi otazky me urco napadnou pri pouzivani... jsem novacek, takze diky za kazdou radu, hlavne to s tim chipem potrebuju poresit. Preci jen radci dam 500 nez 3000 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 2.) savy a nastavení ...zbytek nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 K té 3.: tak snad dáš v konkrétní hře, která online wifi multiplayer podporuje, v menu multiplayer a hraješ ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grafic Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 dik, ja nevim, mam zatim jen tu zakladni wii sports:) ale je to logicky, ze bude multiplayer primo ve hre... tak dik... hlavne pls nekdo poradte s tim seriakem a ocipovanim shit, tak mam D2C:(( takze jake jsou na to pls moznosti? urco si to nehcam udelat u kantilizatora... ale vim o chipu wasabi, bo je jeste neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 urco si to nehcam udelat u kantilizatora... ale vim o chipu wasabi, bo je jeste neco jinyho Pokud z nejakeho duvodu nechces chip od kanalizatora, pak mohu z osobni zkusenosti doporucit tohoto prodejce. -> http://console-forum.net/showthread.php?t=30977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grafic
Zdravim,
predem se omlouvam za novy thread, ale nejak jsem nenasel to, co jsem hledal.
1.) chipovani - jak zjistim jaky mam chip? dle serioveho cisla, ale nevim jak. a vlastne ani nikde nevidim napsany seriovy cislo:)
2.) co se uklada na SD kartu, bo respektive, k cemu mi bude, kdyz ji tam pridam:)
3.) jak hrat pres net? net jsme pres wifi rozchodil, ale kde najdu nejaky soupere na urcite hry?
dalsi otazky me urco napadnou pri pouzivani...
jsem novacek, takze diky za kazdou radu, hlavne to s tim chipem potrebuju poresit. Preci jen radci dam 500 nez 3000 :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts