Smajlík Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Ahoj, jak uz nazev napovida, zajimalo by me, zdali, kdyz koupim xbox z usa, jak to bude se zarukou? Vite nekdo? Moc by mi to pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 záruku budeš mít v USA..pokud vim tak MS nemá celosvětovou záruku...navíc by ti šly hry jen NTSC region .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajlík Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Takze blbost kupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 asi tak ,,,záruka bude jenom v USA...jestli chces nejakej xbox levne zkus se podivat na jeden nejmenovany aukcni server. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajlík Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tam uz jsem koukal, jenze vzdy to ma nejakou vadu na krase... At uz je to vzdalenost nebo neco jinyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jo a taky hlavne aby to nemelo zabanovany id na xbox live to udelali kamosovi xD sorry za OT jo a taky budes mit jinou pripojku do elektriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajlík Odesláno Červenec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 A co ebay? Ma nekdo zkusenosti? Ted uz je to xko o nicem... Do vseho cpou ty lite-on a jako student si nemuzu dovolit kupovat origo hry... tak 2 do roka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 ebay nej aukcni system fakt super spolecnost spolehliva teda ja sni nemel problemy zatim nevim jak ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Smajlík
Ahoj, jak uz nazev napovida, zajimalo by me, zdali, kdyz koupim xbox z usa, jak to bude se zarukou? Vite nekdo? Moc by mi to pomohlo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts