By Dawe Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Mě se to líbí takže já tak dávám 7/10 a je trochu obtížnější takže ji nedohraju za jeden večer.MP sem ještě nehral ale už se na nej tešim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Rozhodně lepší koupit s timhle. Samozřejmě nejlepší koupit nějaký co se dá flashnout, ale jestli nový, tak s timhle. Nejlepší hra na PSP za Březen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 sysasysa: on ho nebude platit sám, a ti kteří mu přispějí, chtějí nový, a ne použitý...a jemu to ani nějak nevadí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Dalsi 3 hodiny hrani za mnou a dojmy jsou prekvapive o neco lepsi nez predtim. Co me potesilo, ale asi nejvic je delka, ktera jisto jiste presahne 10 hodin. Oldschool!!!!!!!!!!!!!! Doporucuji. PS: Recenze ve ktere recenzent vystihuje hru skoro stejne jako bych to udelal ja :) http://psp.hrej.cz/clanky/recenze/resistance-retribution/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Moc se tesim :-) uz aby to bylo myslim ze to bude super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorobot Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Je to fakt bomba hra ta grafika je uplne super a ta hretelnost taky podlemne to je jedna z nejlepsich her na psp ja davam 8.5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Příští týden si jdu koupit collectors edition, zajmalo by někoho foto obsahu? Že bych ho sem pak upnul? Ještě sem to nehrál, tak doufám, že neudělám hloupost tim, že si to koupim...proto se ptám vás kteří ste to už hráli, je to opravdu tak dobrá hra jak píší v recenzích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Mě to fakt chytlo. Výborná hra a taky skvělej Multiplayer. BTW co je za extra content v tý collector´s edici?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Tak nevím hrál jsem to asi hodinku ale že by mě to chytlo jak Syphon filter se říct nedá :| . Ale zas tak špatný to není no...uvidím jak mě to bude bavit dál...snad se to zlepší :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Podle mne je to dalsi super hra na PSP a moc jich neni. GoW, SW: The Force Unleashed, Killzone, GTA a Ressistance. Rekl bych ze to tahne skvela grafika a hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Zdar kdyz spustim resistance tak f poho dam kampan nova a vyberu obtiznost...je tam nejaky to video tk ho preskocim a nabehne nahravani a pokazdy se to sekne....nwite co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Dohrano:)Kdybych hru hodnotil ze zacatku tak bych dal 95%, ovsem pozdeji se hra stava stereotypni.Co na tom ze mate k dispozici celou radu zbrani,z nichz kazda vlastni nejakou uzitecnou specialni vlastnost.V prvnich misich se zdaji nadejne souboje ve vode a ukoly,ktere plnite uzavreni v robotovi.Bohuzel pak nic noveho nepribyva.Pribeh uchazejici.Az na par ojedinelich okamziku probiha hra podle "rovnice" najit-znicit.I presto si myslim,ze hra patri mezi 5 nejlepsich na PSP.Davam 75%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadake007 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 vypada to pekne.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 jo zkousel sem jakykoliv frekvence procesoru (bo jak se tomu rika :D) Za radu ktera mi pomuze dam 350 cts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 jo zkousel sem jakykoliv frekvence procesoru (bo jak se tomu rika :D)Za radu ktera mi pomuze dam 350 cts Zkus zmáčkneout v menu SELECT, vyjede ti VSH menu a u UMD ISO MODE si nastav Sony NP9660 a když ho máš nastavený dej tam m33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Zkus zmáčkneout v menu SELECT, vyjede ti VSH menu a u UMD ISO MODE si nastav Sony NP9660 a když ho máš nastavený dej tam m33. NeFaChA:cry::cry::cry::cry::cry: skousel sem do M33 i Sony NP9660 ae nejde to vzdycky se to sekne zmena dam 400 cts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Mozna mas nejakou posahanou verzi hry.Zkus to stahnout napr. od Marka_2080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Mozna mas nejakou posahanou verzi hry.Zkus to stahnout napr. od Marka_2080 Od nej to mam stahly ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Ahoj mám demo Resistence a podle nej se rozhoduji jestli koupit full game ,ale mám problém za boha nemůžu přijít na to jaksi kleknout abych se mohl třeba schovat za náký bedny a tak :)Viděl jsem gameplay kde se v pohodě skrčí ,ale jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Ahoj mám demo Resistence a podle nej se rozhoduji jestli koupit full game ,ale mám problém za boha nemůžu přijít na to jaksi kleknout abych se mohl třeba schovat za náký bedny a tak :)Viděl jsem gameplay kde se v pohodě skrčí ,ale jak ? Pokud jsou v dosahu nepřátelé, kreje se automaticky. Stačí si jenom za něco stoupnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Pokud jsou v dosahu nepřátelé, kreje se automaticky. Stačí si jenom za něco stoupnout. len doplním, nepriatelia ani nemusia byť na dosahu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 len doplním, nepriatelia ani nemusia byť na dosahu.. U mne teda jo, pokud tam žádný nepřítel neni tak se nekreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Konecne nejaka poriadna hra, a nie je ani deprimujuco obtiazna...ehhh teda doteraz :cheesygrin:. Som v podzemi v Parizi, citim ze sa blizi koniec hry a je to dost tazke :). Ale atmosferu to ma skvelu, v niektorych momentoch mi pripomina Half Life 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Zdarec lidi...nevíte někdo kolik to má levelů? Kolik na té mapě a kolik podkapitol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 mě ta hra přijde nekonecna...sem na 34% a hraci dobu odhaduju tak na 20 hodin :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.