benassy2 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Tohle mi funguje http://uloz.to/643813/vizualizace.rar ano tohle skutečně funguje ale to predesle ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 stahl jsem to prepsal jsem to a ejhle porad stejne jako predtim akorad mam o 1 vizualizaci vic...takovou tu vlnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 update :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tem co to neslo na slimu je to kvuli 4.01 M33 bez updatu neni tam fixnutej scePowerGetCpuClockFrequency... nainstalujte update a pujde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Sony zase mění NIDy nebo co? si dělaj prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.