.:Lord@Freeze:. Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Vim ze je tady topiku o up/downgrade dost ale furt to nejak nechapu mam fw 2.50 a ci si zahrat nejake iso hry treba gta ale nevim jak to zprovoznit co si mam stahnout jak to mam pustit atd... :) moc tomu nerozumim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
operator Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 To mám rád!Takovýhle lidi co plácají topikama,ale žeby si trochu zahledaly,když je to pro ně???To né,viď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 a ja nerozumim tomu, ze kdyz tu mas tolik topicu tak proc se ptas?? Zkus se zamerit jenom na jeden topic: Pro zacatecniky :) v poho, nadjes tam vse to operator: klidek..... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ale nříkej :) . Sorry, dneska už nemám moc náladu na tohle odpovídat, ale je možný, že zejtra..... možná i pozejtří na to odpovím a poradím :) . EDIT: To je reakce na zakladatele topicu - sešli se tady tři odpovědi v jedný minutě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Vim ze je tady topiku o up/downgrade dost ale furt to nejak nechapu mam fw 2.50 a ci si zahrat nejake iso hry treba gta ale nevim jak to zprovoznit co si mam stahnout jak to mam pustit atd... :) moc tomu nerozumim :) Stáhni si upgrade na 2.71 (viz. topic "Pro Začátečníky"), poté si tam také najdi - v tom topicu - návod na downgrade z 2.71 na 1.5 a dále už si najdi návod (to najdeš, teď se o tom tady stále mluví, jinak jsem to psal už i v jiných topicíh ;)) na upgrade na 3.02 OE-A a jsi za vodou ;) EDIT: To Jajar: Já to psal dlouho, chodily smsky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.