Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Napadlo me udelat topic o tom, ze budeme psat co prave jite, doufam ze tu nejdou lidi, co seem napisou, ze si dali skinku vody, tatranku a spekacek ve 3 prispevcich... tak zaciname... Sem zvedavej jaky mate chute... x'D Prave jim Jahodovy Knedliky... PRO SPAMMERY: TOTO JE TOPIC V OSTATNICH DISKUSICH, TAKZE SE VAM PRISPEVKY NEPRICETOU, NESPAMUJTE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Snidane!!! Cajicek a pernik :D (ne fet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Prave jim Šunkofleky :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 prave jsem dojedl osmazeny brambory a kus masa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Kure + brambor...Mattoni mojito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 ted jsem dojedl - bramboračku a rizoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Od rána jsem ještě nic neměl :lol: Ale chystám se na svíčkovou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Nějáký těstoviny + sýr + kečup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Takovej oschlej kus pizzy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 17, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Prave sem dojedl 3x syrovou bulku z tesca , baleni kesu arasidu a nejaky vanilkovy trubicky :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 vzduch, jelikoz jsem na brigade a tvrde makam, tak si pak dam asi neco super rychlyho.. zase nejakej sajrajt z fast-foodu, kdyz ne z Meka, tak neco z tech stanku na Vaclavaku.. nejakej smazak, ci jinou prepalenou hnusku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 mcdonald :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 omg,termixi co si hulil?:dozey:jim meruňkový knedlíky:dozey: EDIT: Anonymous_:lol:u stanku na Vaclavaku bych si nikdy nic nedal:lol:a jak muzes psat na forko,kdyz ,,tvrdě makáš,,?:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Takovej oschlej kus pizzy :D Já narozdíl od Brenta celou ! čerstvou !! PIZZU !!! :dozey: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 ted sem vstal a snidnai mam mliko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Nevim neco to bylo ,nejaky zapeceny maso , s bramborama, a polity nejakou omackou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 par psich hoven.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 čínské nudle :dozey: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 vám závidím :D (až na ty psí hovna xD) já suchej rohlík plus čaj (je mě blbě:?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Já narozdíl od Brenta celou ! čerstvou !! PIZZU !!! :dozey: :D Jako byla cerstva :) Akorat sem nic moc kuchar :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 2 dny starej gyros v pitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 čínskou polívku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Já narozdíl od Brenta celou ! čerstvou !! PIZZU !!! :dozey: :D to samé :D kuřecí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts