AdisTunig Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 pardon PSX hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Lidi chci taky updatovat mám 3.02 OE A, ale mám složky GAME a ne GAME150, když to dám do psp tak ten update nerozchodí, co s tím???? Složku GAME máš vytvořenou PSPčkem a složky GAME150 a GAME302 si musíš vytvořit sám ve složce PSP (X:\PSP\) Dobře a do jaký složky pak dávat PSY hry??? do GAME nebo do GAME150???? Do GAME PSX hry (X:\PSP\GAME\) Do ISO (X:\ISO\ - také musíš vytvořit !) PSP hry (ISO,CSO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdisTunig Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Lidi chci taky updatovat mám 3.02 OE A, ale mám složky GAME a ne GAME150, když to dám do psp tak ten update nerozchodí, co s tím???? Složku GAME máš vytvořenou PSPčkem a složky GAME150 a GAME302 si musíš vytvořit sám ve složce PSP (X:\PSP\) Dobře a do jaký složky pak dávat PSY hry??? do GAME nebo do GAME150???? Do GAME PSX hry (X:\PSP\GAME\) Do ISO (X:\ISO\ - také musíš vytvořit !) PSP hry (ISO,CSO) Díky moc kámo, už jsi mi toho dost vysvětlil, za chvíli už to budu snad všechno znát, ale i když............ dík :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Lidi chci taky updatovat mám 3.02 OE A, ale mám složky GAME a ne GAME150, když to dám do psp tak ten update nerozchodí, co s tím???? Složku GAME máš vytvořenou PSPčkem a složky GAME150 a GAME302 si musíš vytvořit sám ve složce PSP (X:\PSP\) Dobře a do jaký složky pak dávat PSY hry??? do GAME nebo do GAME150???? Do GAME PSX hry (X:\PSP\GAME\) Do ISO (X:\ISO\ - také musíš vytvořit !) PSP hry (ISO,CSO) Díky moc kámo, už jsi mi toho dost vysvětlil, za chvíli už to budu snad všechno znát, ale i když............ dík :D Np ;), kdyby něco, stačí se zeptat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liftic Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=107807#107807 :arrow: dik uz mi to jede, vite neco vic o tom cf fw 3.03oe? 8) [glow=red] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Tak jak se těšíte na další verzi 3.03 OE.Měla by vyjít zítra nebo pozítří!nic nového nám nepřinese.....zatím Ale přinese.Z důvěryhodných zdrojů vím,že bude možné spouštět hry PSX jako ISO.(i s kompresí)A právě s tímto se teď tým pere.(má tam jeden menší problém) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 Tak jak se těšíte na další verzi 3.03 OE.Měla by vyjít zítra nebo pozítří!nic nového nám nepřinese.....zatím Ale přinese.Z důvěryhodných zdrojů vím,že bude možné spouštět hry PSX jako ISO.(i s kompresí)A právě s tímto se teď tým pere.(má tam jeden menší problém) A to je jediná novinka nebo ještě něco? A vyjde to každou chvíli nebo kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pastik Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 co mam udelat abych sem updatnul z 2.71 se-b na 3.02 oe-b :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombino91 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Můžete mi pls nekdo poradit kde mam sehnat ten Plugin bo co abych mohl na svem 3.02 OE-B hrat ISA na 333/222????PLS poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guj1n Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Jak mam spustit GTA VC? Mam ho v x://ISO slozce ale kdyz ho zapnu tak se mi zobrazi cerna obrazovka. I u homebrew to blbne. Napr Devhook 0.45 zapnu a po chvili se vypne s errorem 8002014C - The game could not be started... Mam 3.020E-B samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 mas dh v GAME150 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Jak mam spustit GTA VC? Mam ho v x://ISO slozce ale kdyz ho zapnu tak se mi zobrazi cerna obrazovka. I u homebrew to blbne. Napr Devhook 0.45 zapnu a po chvili se vypne s errorem 8002014C - The game could not be started...Mam 3.020E-B samozrejme V recovery menu - config musíš dát USE NO UMD na disabled. Dělalo mi to taky, ale BadBoy poradil :wink: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chamillionare323 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 no....mam tento fw ... 3,02 oe-b...... a nexu sa mi spustit nejake hry.....mal som pred tym 2,71 se-c a spustil som napriklad vice city alebo aj ssx tour a teraz na tejto verzii mi to nexe spustit !!! zapnem to nacitava s karty blika to a je cierna obrazovka.... a dalej nic...... preco ??? POMOOOOOC ! :cry: :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 muzu updejtovat primo z 3.02OE-A ?z niceho jinyho to ani nejde :) Sakra a když mám 2.71 SE-B tak jak se postupně dostanu až k tomuhle FW:3.02OE-B :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Musíš jít před 3.02 OE-B na 3.02 OE-A. Jen nevim, jestli jde udělat update z 2.71 SE-B.. Já updatoval z 2.71 SE-C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 lidi mám 2.71 SE-B....to znamená sem si stáhl 3.03 OE-A hodil do složky GAME150 a když sem chtěl nainstalovat mi to napsalo nákou chybu neměl sem dát dio PSP etě něco !!!!! chci totiž na to OE-B poradte !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 nakou chybu ono je mnoho moznych chyb....napis aku chybu ti to pise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 nakou chybu ono je mnoho moznych chyb....napis aku chybu ti to pise už nic už sem to vyřešil....a už to mám....bylo to že smetam neěml to DAta.DXAr :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Mám dotaz a prosíím o odpověď. Mám psp s FW 3.2 OE-B. Abych mohl updatovat na 3.3 OE - B, tak musím nejdříve updatovat na 3.2 OE-A a až pak na 3.3 0E-B?? A druhý dotaz: co tím získám především? Na mém firmawaru chodí hry na psx i iso, jaká jsou tedy vylepšení?? A popřípadě kdybyste mi mohli hodit podrobný, krokový návod, abych něco nepos..., jsem začátečník :? . Díky za radu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Mám dotaz a prosíím o odpověď. Mám psp s FW 3.2 OE-B. Abych mohl updatovat na 3.3 OE - B, tak musím nejdříve updatovat na 3.2 OE-A a až pak na 3.3 0E-B?? A druhý dotaz: co tím získám především? Na mém firmawaru chodí hry na psx i iso, jaká jsou tedy vylepšení?? A popřípadě kdybyste mi mohli hodit podrobný, krokový návod, abych něco nepos..., jsem začátečník :? . Díky za radu!!! Ty fw tam mají ještě nulu, takže raději piš 3.02 OE-X a 3.03 OE-X. Jinak ano nejprve musíš na 3.03 OE-A a až poté na 3.03 OE-B. Odpovědi na tvoje další otázky jsou již obsaženy v topicích věnujících se návodu na isntalaci těchto cf. 3.03 OE-A http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7143 3.03 OE-B http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7338&highlight=oeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 hele, jak se mění takt procesoru v 3.03 OE B? V recovery/CPU Speed mám jen "No yet". dix za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts