rodnny Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 potreboval bych poradit...stahl sem si to nove cxmb,kvuli tomu,aby mi to fachalo na te 4.01...ty ctf me normalne funguji...ale kdyz si chci udelat to ctf z te vsh a font tak mi to proste nejde...nenacte se to a uz me to fakt .... predem dikes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 potreboval bych poradit...stahl sem si to nove cxmb,kvuli tomu,aby mi to fachalo na te 4.01...ty ctf me normalne funguji...ale kdyz si chci udelat to ctf z te vsh a font tak mi to proste nejde...nenacte se to a uz me to fakt .... predem dikes... To je flash verze, to ti nepude musíš mít *.ctf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rodnny
potreboval bych poradit...stahl sem si to nove cxmb,kvuli tomu,aby mi to fachalo na te 4.01...ty ctf me normalne funguji...ale kdyz si chci udelat to ctf z te vsh a font tak mi to proste nejde...nenacte se to a uz me to fakt .... predem dikes...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts