rodnny Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 potreboval bych poradit...stahl sem si to nove cxmb,kvuli tomu,aby mi to fachalo na te 4.01...ty ctf me normalne funguji...ale kdyz si chci udelat to ctf z te vsh a font tak mi to proste nejde...nenacte se to a uz me to fakt .... predem dikes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rajce Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 potreboval bych poradit...stahl sem si to nove cxmb,kvuli tomu,aby mi to fachalo na te 4.01...ty ctf me normalne funguji...ale kdyz si chci udelat to ctf z te vsh a font tak mi to proste nejde...nenacte se to a uz me to fakt .... predem dikes... To je flash verze, to ti nepude musíš mít *.ctf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rodnny
potreboval bych poradit...stahl sem si to nove cxmb,kvuli tomu,aby mi to fachalo na te 4.01...ty ctf me normalne funguji...ale kdyz si chci udelat to ctf z te vsh a font tak mi to proste nejde...nenacte se to a uz me to fakt .... predem dikes...
1 answer to this question
Recommended Posts