Fawkes Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 No nevim jestli to už víte či ne ale exluzivně pro NDS ma vyjit hra GTA: Chinatown wars. Takže dobrý ne? :D oficiálně: :arrow: http://www.rockstargames.com/chinatownwars/ více info: :arrow: http://www.gta.cz/gta4/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 super :-D konečně bude jedna z dobbrých PC her i na NDS - jen doufám, že autoři neklesnou v kvalitě své práce. Už aby vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 jo tak snad to bude good... škoda že nemam nds :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 zajima me jak to bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 stejne ppochzbuju ye to bude kvalitnejsi nez gta vcs na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Každopádně začínám přemýšlet o NDS :D :dozey: Když jsem o tom četl, vypadalo to zajímavě .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 uuuuhhh uz se tesim jak cip...doufam ze to nebude podobne nebo stejne jako VCS nebo tak :roll: bude to urco originalni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 imo GTA: Chinatown Wars nijak velká pecka nebude, DSko přeci jen není moc vhodná platforma pro GTA. Ale kdyby ho udělali s podporou dotykovýho displeje a dost to DSku přizpůsobili, tak by to mohlo vyjít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Jo tak na tohle se uz moc tesim =] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Ale kdyby ho udělali s podporou dotykovýho displeje a dost to DSku přizpůsobili, tak by to mohlo vyjít. Podle mě to tak udělaj protože píšou že to bude GTA výhradně jenom pro NDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Nevim proč, ale stahujou se mi vnitřnosti s pomyšlením na to, že GTA:CW bude jak GTA 1 tzn. horní pohled XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 uvidí se co z toho bude....je zbytečné te´d o tom debatovat než budou nějakou ingame trailery a screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 presne jak rika dante,dost skoda ze nejso uani srceeny,ani nic,jenom podelany logo :lol: ghah esli to bude jako GTA 1:lol: to muzou rovnou vzdat,to bude to samy jako vsechny GTA zezhora.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 to si zas nemyslím ale určitě ve 3D by to bylo zajímavější...pokud by udělali zajímavý příběh tak i pohled z vrchu by nebyl špatný (ale spíš pohled ala killzone liberation), říkám uvidí se co bude....a co z toho vyleze to že je to GTA neznamená že to bude kvalitní hra....stačí se podívat na GTA: SA taky otřes asi nejhorší ze všech gta co vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 No,nevím jestli se všichni shodnou, že GTA : SA byl propadák (já s tím i vcelku souhlasím, minimálně je horší než VC). Pokud bude mít GTA:CHW pohled zvrchu, mohl by se jednoduše ovládat přes dotykový displej a to by bylo super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 stačí se podívat na GTA: SA taky otřes asi nejhorší ze všech gta co vyšlo No to teda neni, podle mě je GTA: SA to nej GTA co vyšlo... Neni to náročná hra a přesto má kvalitní grafiku... Sice by mohl být lepší příběh, ale tak nic není dokonalé. Podle mě spíš zkazili GTA 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 No,nevím jestli se všichni shodnou, že GTA : SA byl propadák (já s tím i vcelku souhlasím, minimálně je horší než VC). Pokud bude mít GTA:CHW pohled zvrchu, mohl by se jednoduše ovládat přes dotykový displej a to by bylo super :) Zase přesnost a citlivost dotykáče není úplně ta nejvyšší co by mohla se současnou technikou být :-) Teď mě napadla úplně šílená myšlenka a to jsou chibifovaný postavičky :D Osvědčily se v FFCC:ROF a NDS to v poho utáhne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ty jo už se těšim už kvuli tý kytaře a assassins creed kupuju NDSL a ted ještě GTA pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Zase přesnost a citlivost dotykáče není úplně ta nejvyšší co by mohla se současnou technikou být :-) Teď mě napadla úplně šílená myšlenka a to jsou chibifovaný postavičky :D Osvědčily se v FFCC:ROF a NDS to v poho utáhne :D Přesnost a citlivost sice nejlepší možná nejsou, ale stačily už na hromadu her a myslím, že by stačily i na GTA na DS. Shifter960: kvůli Assasins Creed DSko fakt nekupuj, AC na DS za moc nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 koukni na hodnocení a to jak o tom mluví hráči...jednoznačně nejhorší díl je SA jak říká sir...AC je nic moc....momentálně mi nej přijdou castlevanie :) a FF .) uvidíme co čekat od GTA, debatovat má cenu při prvních screenech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 počáme počkáme jako nekupuji DSKO jen kvuli AC ale kvulí spoustu jinejm hrám prostě mě PSP už NUDÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 zahrej si Castlevanie a vlastně jakákoliv hra co je na jinou konzoli se díky dotykáči vylepší, pak taky FF hry jsou paráda :) a pár dalších :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 na gta se tesim,ale 3x vic na skate it a viva pinata..a nova castlevania.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 mě se zdálo super GTA VC, SA je podle mě ne tak dobré. jinak já si kupuju teďka druhé DSko - proč? protože prostě rád hraju pokemony a s jedním Dskem je to nuda, takže si koupím 2. a budu se sebou bojovat xD ... ne, uvažuju o Wii, ale štve mě to chipování...atd. uvažuju o PSP ale zýase down/up grade... nevyznám se v tom, nevím proč se to dělá...atd. DSko je DSko. Assassin mě celkem bavil, ale těším se na toho guitar hera A rada - nekupovat věc, jen kvuli tomu že zrovna nějaká hra by tě na tom bavila, přestane tě bavit a budeme tu mít v sekci pordám DS o topic víc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Vzpominam jeste jak jsem na GBA SP hraval GTA Advance...No to bylo nevo dokonalyho (pohled zvrchu jako GTA 1) pokud tento dil bude viden take z vrchu a bude podporovat funkce DSka tak to bude neco dokonalyho :D Zadny 3D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.