Jump to content

GTA: Chinatown wars

Fawkes
 Share

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to si zas nemyslím ale určitě ve 3D by to bylo zajímavější...pokud by udělali zajímavý příběh tak i pohled z vrchu by nebyl špatný (ale spíš pohled ala killzone liberation), říkám uvidí se co bude....a co z toho vyleze to že je to GTA neznamená že to bude kvalitní hra....stačí se podívat na GTA: SA taky otřes asi nejhorší ze všech gta co vyšlo

No,nevím jestli se všichni shodnou, že GTA : SA byl propadák (já s tím i vcelku souhlasím, minimálně je horší než VC). Pokud bude mít GTA:CHW pohled zvrchu, mohl by se jednoduše ovládat přes dotykový displej a to by bylo super :)

Zase přesnost a citlivost dotykáče není úplně ta nejvyšší co by mohla se současnou technikou být :-)

Teď mě napadla úplně šílená myšlenka a to jsou chibifovaný postavičky :D Osvědčily se v FFCC:ROF a NDS to v poho utáhne :D

Zase přesnost a citlivost dotykáče není úplně ta nejvyšší co by mohla se současnou technikou být :-)

Teď mě napadla úplně šílená myšlenka a to jsou chibifovaný postavičky :D Osvědčily se v FFCC:ROF a NDS to v poho utáhne :D

Přesnost a citlivost sice nejlepší možná nejsou, ale stačily už na hromadu her a myslím, že by stačily i na GTA na DS.

Shifter960: kvůli Assasins Creed DSko fakt nekupuj, AC na DS za moc nestojí.

Guest Kyssi

mě se zdálo super GTA VC, SA je podle mě ne tak dobré.

jinak já si kupuju teďka druhé DSko - proč? protože prostě rád hraju pokemony a s jedním Dskem je to nuda, takže si koupím 2. a budu se sebou bojovat xD ... ne, uvažuju o Wii, ale štve mě to chipování...atd. uvažuju o PSP ale zýase down/up grade... nevyznám se v tom, nevím proč se to dělá...atd. DSko je DSko.

Assassin mě celkem bavil, ale těším se na toho guitar hera

A rada - nekupovat věc, jen kvuli tomu že zrovna nějaká hra by tě na tom bavila, přestane tě bavit a budeme tu mít v sekci pordám DS o topic víc :-D