Ursus1468622888 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Momentálně to frčí jen na některých kartách. Uživatelé R4 se můžou poohlédnout po nové kartě, na ní to nepůjde. Je potřeba upgrade firmwaru, ale firma, která dělala R4, už není. Citovat
f-007 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 a co Acecard 2??? taky to na ni nevali to by me mrzelo :( Citovat
Lukys.96 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Mam acekard 2i a taky mi zcerna obrazovka u menu Citovat
Kastan Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 funguje to zatím jenom na : - G6 DS Real - Supercard DS ONE - Acekard R.P.G. Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 U Acekard možná výjde nový firmware za chvíli, ale u R4 už těžko. Citovat
TOMFX Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 neví někdo o novým FW na DSTT už tam nejde jedna hra a to SW Citovat
kubago Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Hra funguje ZATIM pouze a jenom na: SuperCard DSONE (clean, unpatched ROM, with latest firmware) Acekard RPG (DMA mode off, with AKAIO alternative firmware) G6 Real (Requires latest firmware, and has been confirmed not working with M3 Real unfortunately) EZ Flash V (requires downgrade of firmware) DS-Xtreme (with ARM7 patch) DS-Linker (Save type 64/512Kbit) U ostatních karet je treba cekat a doufat ze vyrobci brzo zverejni novy firmware pro sve karty. Osobne mam DSTT a napsal jsem mail na info@ndstt.com (pridejte se taky at s tim pohnou) Citovat
RWTF Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 A neví někdo jak to bude s EDGE? Když tak hoďte link na download nového firmwaru jejich stránky sou tak nějak mě nedostupné. Citovat
Sir Jarousek Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Tak už se objevila možnost jak rozjet GTA:CHW na všech flash kartách bez nutnosti nového fw. Zde je návod v češtině: http://www.dsko.eu/2009/03/navod-jak-rozjet-gta-chinatown-wars-na-vsech-flash-kartach/ Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Tak už se objevila možnost jak rozjet GTA:CHW na všech flash kartách bez nutnosti nového fw. Zde je návod v češtině: http://www.dsko.eu/2009/03/navod-jak-rozjet-gta-chinatown-wars-na-vsech-flash-kartach/ Tak teď jsem se upřímně zasmál. Hra má vyjít v úterý, ven se dostala v pátek/sobotu. Problém vyřešen v sobotu/neděli a v článku se píše "konečně". Citovat
Shifter960 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Me hra funguje na DSTT hodně dobrá hra Citovat
crabman Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Jo, tak už mě to jede na DSTT. Je to suprově udělaná hra. A pak, že není na DSku dobrá grafika. Mě právě tato připadá ideální pro hry. Citovat
TOMFX Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Asi trochu oof topic.. ale nejde nějak rozjet na DSTT podobným zpusobem hra SW jedi aliance?? Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Zdar funguje tu nekomu ta nova patchnuta verze na EDGE? Zkousel jsem gta.nds opatchovat pomoci toho xpa-gtac.bat ale sekne se to vzdy na zacatku kdyz spustim hru... Zkusil jsem jeste stahnout jiz optachovanou verzi ale ta taky nefunguje... Nevite jestli delam nejakou chybu?Ale spis to asi nejede jeste no... Diky... :( Citovat
Kastan Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 já mám EDGE a hraju normálně... akorát ten návod na dsko.eu je vlastně V1 , protože aby to šlo i na EDGE atd. (V2) je potřeba udělat to podle toho návodu potom to ještě jednou rozbalit přepsat soubor arm7.bin původním z neupravené romky , zabalit a nahrát do dska . Jinak pro mě jednoznačně zatím nejlepší hra na DS Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Kastane ja to jaksi nechapu :( Nemohl by jsi me tvoji verzi GTA nekam uploadovat... Poslu mnoho points... Dekuji.... EDIT: A mas posledni verzi FW EDGE karty? Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Hej Deadlus....Funguje to...Diky moc za odkaz :D Odkud presne jsi z Brna ja Bystrc... Jeste jednou diky!!! Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Asi trochu oof topic.. ale nejde nějak rozjet na DSTT podobným zpusobem hra SW jedi aliance?? Je to offtopic, ale tímhle způsobem SW Jedi Aliance nejde. Zkoušel jsem to a bohužel. Taky mě to mrzí, protože to je jediná hra, která mi nejede, přitom jedna z těch, na kterou jsem se fakt těšil. :) Citovat
suicide_duck Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Taky OT,ale me ta hra na me itouchds(jede zde i m3 sakura fw)nejede,nevim jakto.. Citovat
Sir Jarousek Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Tak teď jsem se upřímně zasmál. Hra má vyjít v úterý, ven se dostala v pátek/sobotu. Problém vyřešen v sobotu/neděli a v článku se píše "konečně". Ty máš problémy :), konečně to je, protože aspoň se všude přestanou šílený hordy lidí ptát, jak to rozjedou na své kartě (viz co to udělalo s gbatemp). (Aspoň jsem narozdíl od tebe netvrdil takovou blbost jako, že všichni s R4DS mají smůlu a ať si koupí novou kartu). Co se týče té funkčnosti na EDGE: já jsem to moc nezkoumal, jsem teďka nemocnej - ten návod o to každopádně doplním Taky OT,ale me ta hra na me itouchds(jede zde i m3 sakura fw)nejede,nevim jakto.. Udělal jsi všechny kroky podle návodu? Kdyžtak zkus totéž co je potřeba na EDGE kartu, doplním to za chvíli do návodu na dsko.eu. EDIT: návod jsem doplnil i pro EDGE/CycloDS Evolution karty - http://www.dsko.eu/2009/03/navod-jak-rozjet-gta-chinatown-wars-na-vsech-flash-kartach/ Citovat
Deadlus Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Pokud se vám líbí hlavní song z Chinatown Wars tak byl poskytnut k downloadu(řekl bych že je to offiko jelikož ten odkaz je z go nintendo). Já jsem až na pár výjimek hip-hop hater ale tohle se kupodivu dá poslouchat, dokonce se mi to vcelku líbí. http://www.gamertagradio.com/vbportal/forums/showthread.php?t=9970 btw. správné id tagy jsou: Artist: Ghostface Killah & Doom Title: Chinatown Wars Dragunov: Z Líšně ;) Citovat
suicide_duck Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Sir Jarousek tohle: Taky OT,ale me ta hra na me itouchds(jede zde i m3 sakura fw)nejede,nevim jakto.. bylo na to ze me taky nejede SW JEdi Aliance..GTA me vali:wohow: Citovat
Moki Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Mně Deadlus sehnal ROMku se kterou to šlape na DSST, takže si nestěžuju. Dneska v autobuse otestuju jak se to hraje :) Citovat
karlospajdos Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Zdar, chci se zeptat jestli jste něko zkoušel multiplayer???? Zkoušel jsem to s Maharadzou a nejde to se spojit.... Ani WFC mi nejde, to se to zasekne, ale jinak hra běží ok!! pls zkuste to,,,,, Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.