Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

hehe já posiluju tak, že se přitahuju na hrazdě všema možnejma způsobama (nevím jak se jmenujou), dávám tak 100 - 150 za den... a pak ještě dřepy... potřebuju pořádně posílit nohy a začínám i běhat...

jinak triky moc ještě nedělám, nějaký pokusy o vlajku (zatím ne moc úspěšné), přemet vpřed v poho a pár skoků přes zábradlí...

jinak jsem aboslutní total parkour noob:cheesygrin::cheesygrin:

Odesláno

Jak vidim, nikdo tu pk ještě nedělá dost dlouho, aby pochopil jeho podstatu (ani já sám jí ještě nechápu uplně), jinak v parkouru nejsou "triky", ale techniky, parkour dělam cca 7 měsíců a baví mě, jinak bych ho nedělal :roll:.

Jak začít, popis technik, co je parkour, diskuze k různým věcem nejen, nejen o parkouru, kdy a kde jsou parkourové tréninky, a víc je na www.parkour.cz .

Odesláno
Jj říká se tomu techniky.Můžeš stratit tak akorát klouby.Ale ta svoboda...

jn člověk je hodně svobodný když dokáže přeskočit zábradlí tohle normální smrtelníci nedokážou a jsou odkázáni na chodníky, chudáci :dozey:

Jen jsem se vyjádřil k té svobodě !

a tenhle topic už tu dávno je http://console-forum.cz/showthread.php?t=21805&highlight=parkour

tak lock ! už jsem to tady psal jednou a mám dojem že se dokonce smazal jenže některé lidi to neodradí že ?

Odesláno
jn člověk je hodně svobodný když dokáže přeskočit zábradlí tohle normální smrtelníci nedokážou a jsou odkázáni na chodníky, chudáci :dozey:

a tenhle topic už tu dávno je http://console-forum.cz/showthread.php?t=21805&highlight=parkour

tak lock ! už jsem to tady psal jednou a mám dojem že se dokonce smazal jenže některé lidi to neodradí že ?

Pro tebe tenhle topic asi není.

Odesláno

Já se o parkour zajímám, ale pasivně. Někdy s kamarády jdeme ven a zkoušíme. Většinou neúspěšně. :) Nicméně se mi některé techniky hodně líbí. ;)

@ Rune: Pokud se ti parkour protiví nebo tě zkrátka diskuze nezajímá, tak se, prosím, nevyjadřuj. Myslím, že tvé příspěvky proti parkouru nikoho nezajímají a ani se netýkají tématu, neboť otázka nezněla, zdali máte rádi parkour.

Odesláno
Já se o parkour zajímám, ale pasivně. Někdy s kamarády jdeme ven a zkoušíme. Většinou neúspěšně. :) Nicméně se mi některé techniky hodně líbí. ;)

@ Rune: Pokud se ti parkour protiví nebo tě zkrátka diskuze nezajímá, tak se, prosím, nevyjadřuj. Myslím, že tvé příspěvky proti parkouru nikoho nezajímají a ani se netýkají tématu, neboť otázka nezněla, zdali máte rádi parkour.

Já sem na tom podobně.Ale když si nějakou novou techniku vyzkouším a nehodím hubu:D,tak ji pak trénuju furt.

EDIT:Jo a lidi,vím že tu je už takový topic ale myslím že už na něho nikdo nechodí,resp.nepřidává příspěvky,tak to chci obnovit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu