medik_cze Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Čau sem začáečník v parkouru.Dělá ho tady na foru ještě někdo ? Jaké triky preferujete,jaký je váš denní trénink (kliky atd.). Jak dlouho Parkour děláte ? Baví vás ? Mě baví parkour moc,preferuju Reverse,Gate vault a lazyho. +- 60 kliků denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 hehe já posiluju tak, že se přitahuju na hrazdě všema možnejma způsobama (nevím jak se jmenujou), dávám tak 100 - 150 za den... a pak ještě dřepy... potřebuju pořádně posílit nohy a začínám i běhat... jinak triky moc ještě nedělám, nějaký pokusy o vlajku (zatím ne moc úspěšné), přemet vpřed v poho a pár skoků přes zábradlí... jinak jsem aboslutní total parkour noob:cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 sou nějáký stránky na začátky co a jak dělat celkem by mě to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 sou nějáký stránky na začátky co a jak dělat celkem by mě to zajímalo gooooooooooooooooooogle.com ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Co tahle vyuzivat HLEDAT?? Uz tady je tady docela rozsireny topic o tom http://console-forum.cz/showthread.php?t=21805&highlight=parkour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Jak vidim, nikdo tu pk ještě nedělá dost dlouho, aby pochopil jeho podstatu (ani já sám jí ještě nechápu uplně), jinak v parkouru nejsou "triky", ale techniky, parkour dělam cca 7 měsíců a baví mě, jinak bych ho nedělal :roll:. Jak začít, popis technik, co je parkour, diskuze k různým věcem nejen, nejen o parkouru, kdy a kde jsou parkourové tréninky, a víc je na www.parkour.cz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medik_cze Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Jj říká se tomu techniky.Můžeš stratit tak akorát klouby.Ale ta svoboda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Jj říká se tomu techniky.Můžeš stratit tak akorát klouby.Ale ta svoboda... jn člověk je hodně svobodný když dokáže přeskočit zábradlí tohle normální smrtelníci nedokážou a jsou odkázáni na chodníky, chudáci :dozey: Jen jsem se vyjádřil k té svobodě ! a tenhle topic už tu dávno je http://console-forum.cz/showthread.php?t=21805&highlight=parkour tak lock ! už jsem to tady psal jednou a mám dojem že se dokonce smazal jenže některé lidi to neodradí že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 pardon ted budu hnusny ale rune stfu kdyz o tom nic nevis...na 19 asi nemas ten spravny rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 pardon ted budu hnusny ale rune stfu kdyz o tom nic nevis...na 19 asi nemas ten spravny rozum a ty si radsi proto ani nenapises kolik ti je, ze? to Rune : co takhle se podivat o par postu nahoru? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medik_cze Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 jn člověk je hodně svobodný když dokáže přeskočit zábradlí tohle normální smrtelníci nedokážou a jsou odkázáni na chodníky, chudáci :dozey:a tenhle topic už tu dávno je http://console-forum.cz/showthread.php?t=21805&highlight=parkour tak lock ! už jsem to tady psal jednou a mám dojem že se dokonce smazal jenže některé lidi to neodradí že ? Pro tebe tenhle topic asi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Já se o parkour zajímám, ale pasivně. Někdy s kamarády jdeme ven a zkoušíme. Většinou neúspěšně. :) Nicméně se mi některé techniky hodně líbí. ;) @ Rune: Pokud se ti parkour protiví nebo tě zkrátka diskuze nezajímá, tak se, prosím, nevyjadřuj. Myslím, že tvé příspěvky proti parkouru nikoho nezajímají a ani se netýkají tématu, neboť otázka nezněla, zdali máte rádi parkour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medik_cze Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Já se o parkour zajímám, ale pasivně. Někdy s kamarády jdeme ven a zkoušíme. Většinou neúspěšně. :) Nicméně se mi některé techniky hodně líbí. ;)@ Rune: Pokud se ti parkour protiví nebo tě zkrátka diskuze nezajímá, tak se, prosím, nevyjadřuj. Myslím, že tvé příspěvky proti parkouru nikoho nezajímají a ani se netýkají tématu, neboť otázka nezněla, zdali máte rádi parkour. Já sem na tom podobně.Ale když si nějakou novou techniku vyzkouším a nehodím hubu:D,tak ji pak trénuju furt. EDIT:Jo a lidi,vím že tu je už takový topic ale myslím že už na něho nikdo nechodí,resp.nepřidává příspěvky,tak to chci obnovit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 a ty si radsi proto ani nenapises kolik ti je, ze?to Rune : co takhle se podivat o par postu nahoru? :/ nejde o to kolik ma let telesna schranka...to hlavni se skryva uvnitr ;) //pokračujte v původním topicu o prakour, který už tady je..odkaz nagoře...locked tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts