c.u.f Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 najednou z niceho nic se mi zacaly sekat iso hry ale extremne a aji umd...video jede..mam delat nejaky reset?nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 VSH nebo Recovery menu - CPU SPEE GAME - min. na 222 MHz viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 jo o tom jsem uvazoval ale ze to zacalo delat z niceho nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Po zmene na 333mhz to dela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
c.u.f
najednou z niceho nic se mi zacaly sekat iso hry ale extremne a aji umd...video jede..mam delat nejaky reset?nebo co?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts