Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nova ochrana PSPslim? ee vyriesene :)

mootoo

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

už se to tady několikrát řešilo .... žádná nová ochrana není (nejspíš) na netu se nic o nový desce nebo něčem podobným neobjvilo .... může to být HW závada PSP, špatně vytvořená MMS nebo PB ..

btw někdo flashně úplně nový PSP kde byl už z továrny 3.95 a někdo ne...ochranu bych v tom neviděl když i v Sony servisech se PB používá k unbricku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
už se to tady několikrát řešilo .... žádná nová ochrana není (nejspíš) na netu se nic o nový desce nebo něčem podobným neobjvilo .... může to být HW závada PSP, špatně vytvořená MMS nebo PB ..

btw někdo flashně úplně nový PSP kde byl už z továrny 3.95 a někdo ne...ochranu bych v tom neviděl když i v Sony servisech se PB používá k unbricku

smarja ty mas silny pocit ze neviem vytvorit PB alebo MMS ? BTW to PSP som rozbaloval a je nove!!! biele !!! slim !!! btw origo baterku somani nepouzil ale s druhou slim bateriou som hozapol a v pohode ide ,ked tam dam jigkick jednoducho ho nezapne ;) a pouzivam moj HWmod s ktorym som flashol viac PSP ako je pismen v tomto prispevku ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Něco na tom bude... I já jsem byl svědkem toho, že PSP nešlo flashnout. Zkrátka po vložení MMS a Jigkicku PSP nepřistoupí ke čtení paměťové karty... :?

EDIT: Možná, že důvod, proč se o tom nepíše, je podobný laxní přístup k tomu, že by nějaká ochrana mohla být...

Odkaz ke komentáři

• 0

Drasto!TY si jako myslis ze MOOTOO ktery tady dela navody na hw mod pandoras atd...NEUMI flashnout psp?!pls nespamuj tady a tva registrace odpovida tvemu postu.sry za ot ale do mootoo se nebude nikdo poustet!:Dmootoo uz jsi to zkusil?v sony jsou koumaci:Dale nemyslim si ze je nejaka nova ochrana

Odkaz ke komentáři

• 0

Stale to skusam a zatial som na to neprisiel v com je chyba kua :)

Uz to maaaaaaaaaaaaaaaam , ziadna ochrana .

Tak pani zblblami bateria ale tak zahadne ze to som este nevidel ,proste na mojom fat ukazovalo ze je plna ,no a slim videl ze je vybita alepreco to netusim. Tak som skusil preflashovat moje fat na 4.01m33 no a to ma hodilo do XMB ze mam slabu bateriu dal som ju nabit a je vsetko ok. Ale preco mi to ukazovalo na fat 98% a slim sa ani nezapol tak to sa ma nepytajte XD.

ok LOCK a sry za famu :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Sony zadnou ochranu proti pandore nevymysli,jak by pak mohly odbricknout psp z reklamace?:lol:jedine ze by bylo psp3000 a v nem nejake nove zadni vratka pro unbrick

MOOTOO:to je divne ze na fatku to slo kdyz ma fatko vetsi spotrebu energy:-Dale kdyz jsem videl ze zalozil topic mootoo radsi jsem se podival jeste jednou jestli vidim dobre:-Djinak se tu uz nic jineho resit nebude tak lock;-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu