Malarkky Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Mam tu 7 plnych dvd her, ale nektere nazvy nevim co je to za hru. Zkousel jsem tu i hledat, ale nenaslo. Prosim napiste sem cely nazev hry ze zkratek nize, diky moc. TRA, AHAPATOOP, AU, M2, TSG, ANAHAL, ASP3j, TRD3 tot vse, ostatni jsem nasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 TRA= Tomb Raider Anniversary TDR3 = Toca Race Driver 3... btw doporučuju otevřít přes UMDgen a ono ti to ukáže co je to za hru bez ohledu na název :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Nejlepší je to .iso otevřít třeba ve winraru a podívat se na jeden z těch obrázků co tam jsou - jsou to ty, co se zobrazují v menu, z nich se lehce pozná, co je to za hru. Jinak TRA - Tomb Raider: Anniverssary a nad ostatníma se mi nechce přemýšlet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 TSG= The Simpson Game? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 AHAPATOOP? wtf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 AHAPATOOP? wtf Jsem génius - Harry Potter and the Order of the Phoenix :) Další: AU - bude Asphalt Urban 2, M2 - Manhunt 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Diky :D to iso jsem zkousel otvirat, vetsinou tam prave nic neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Diky :D to iso jsem zkousel otvirat, vetsinou tam prave nic neni. Otevřeš ISO, jdeš do složky PSP_GAME a tam soubory pic1.png, pic0.png a icon0.png. Případně v poznámkovým bloku otevřeš param.sfo a tam je název napsanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 zbytečně složitý..otevři to ISO přes UMDgen už to řikám po druhý .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marlenka Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ANAHAL<NHL>ale nevim ktery rocnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malarkky
Mam tu 7 plnych dvd her, ale nektere nazvy nevim co je to za hru. Zkousel jsem tu i hledat, ale nenaslo. Prosim napiste sem cely nazev hry ze zkratek nize, diky moc.
TRA, AHAPATOOP, AU, M2, TSG, ANAHAL, ASP3j, TRD3
tot vse, ostatni jsem nasel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts