Malarkky Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Mam tu 7 plnych dvd her, ale nektere nazvy nevim co je to za hru. Zkousel jsem tu i hledat, ale nenaslo. Prosim napiste sem cely nazev hry ze zkratek nize, diky moc. TRA, AHAPATOOP, AU, M2, TSG, ANAHAL, ASP3j, TRD3 tot vse, ostatni jsem nasel.
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 TRA= Tomb Raider Anniversary TDR3 = Toca Race Driver 3... btw doporučuju otevřít přes UMDgen a ono ti to ukáže co je to za hru bez ohledu na název :P
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Nejlepší je to .iso otevřít třeba ve winraru a podívat se na jeden z těch obrázků co tam jsou - jsou to ty, co se zobrazují v menu, z nich se lehce pozná, co je to za hru. Jinak TRA - Tomb Raider: Anniverssary a nad ostatníma se mi nechce přemýšlet :)
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 AHAPATOOP? wtf Jsem génius - Harry Potter and the Order of the Phoenix :) Další: AU - bude Asphalt Urban 2, M2 - Manhunt 2
0 Malarkky Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Diky :D to iso jsem zkousel otvirat, vetsinou tam prave nic neni.
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 Diky :D to iso jsem zkousel otvirat, vetsinou tam prave nic neni. Otevřeš ISO, jdeš do složky PSP_GAME a tam soubory pic1.png, pic0.png a icon0.png. Případně v poznámkovým bloku otevřeš param.sfo a tam je název napsanej.
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 zbytečně složitý..otevři to ISO přes UMDgen už to řikám po druhý ....
0 marlenka Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2008 ANAHAL<NHL>ale nevim ktery rocnik
Otázka
Malarkky
Mam tu 7 plnych dvd her, ale nektere nazvy nevim co je to za hru. Zkousel jsem tu i hledat, ale nenaslo. Prosim napiste sem cely nazev hry ze zkratek nize, diky moc.
TRA, AHAPATOOP, AU, M2, TSG, ANAHAL, ASP3j, TRD3
tot vse, ostatni jsem nasel.
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts