mootoo Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 tuto je to aj pre uplne LAMZ 8) http://www.youtube.com/watch?v=HR0qDW7f170 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otacon Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 delat takove krokove obrazkove navody urcite neni trapne, ja sem downgradoval z 2.71 TA-082 a bez toho podrobneho navodu bych to urcite nezvladnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.1.k.Y Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Tady ten DG funguje aji pro fw 2.81??? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 vcera sa mi podaril downgrade z 2,8 na 1,5 dnes som si chcel zahrat original hru tak som ho dal spat opat na 2,8 a teraz ked som skusal urobit opat ten downgrade mi vypisuje NOT TA-079~081 a robim vsetko ako vcera..do prdele..co s tym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 to zname ze uz nemas TA proste ten program ti to odblokoval, ale nechapu proc sis to nehodil na nakej novejsi CF treba 3.10 OE-A to bys pak mohl parit jak ISA tak nejnovejsi orig UMD hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 tak sa mi to podarilo na stvrty alebo piaty pokus..nemohol byt problem v pamatovej karte? mam 1gb memory stick pro duo SAN DISK teraz sa mi nedari akosi spustat hry co tam natiahnem z ddvd, rozbalim ich a davam do suboru games, v psp mi miesto zoberu, vytvori sa prazdna ikona a ked na nu kliknem tak sa nic nedeje.. co treba robit? a ako teraz spustim original hry co mam? stale pyta upgrade firmware dakujem za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 tak to nefunguje, nejprve bych ti doporucil upgradovat na nejaky z custom firmwaru bud 3.03OE-C nebo 3.10OE-A, navody jak upgradovat najdes na hlavni strance v sekci Turtoriály Az budes mit jeden z techto firmwaru tak se hry (hra.iso nebo hra.cso) kopiruji do slozky X:/ISO, pak je v PSP normalne uvidis v GAME, a meli by ti jit i vsechny UMD hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 dakujem cital som ten clanok aky je rozdiel medzi tymi FW vidim ze tam je 3,03 a A B C.. ktory je najlepsi? nestaci stiahnut nieco do 1,5 aby som spustal? dakujem bratom cechom :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 abc znaci verzi, tzn. nejlepsi bude 3.03OE-C, nebo novejsi ale ma par bugu 3.10OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 a je niekde presny navod na stiahnutie? cital som ten co riesi vsetky fw ale ten mi nie je celkom jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 naprosto jednoduchy, mas tam navod i s obrazky :) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7862&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marktechno Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 mi pise "NOT TA079 081" ... a nemam ziadne cislo na doske kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marktechno Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 mi pise "NOT TA079 081" ... a nemam ziadne cislo na doske kua mno uz funguje, len som musel odpojit od siete a vybrat UMD :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts