vegasss7771 Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 V tomhle tématu by mě zajímalo co čtete a jestli vůbec čtete :D nebo jen paříte hry???? Ja teď dočítám Vraždu Rogera Ackroyda od Agathy Christie a chystam se na Vraždy podle abecedy... Děkuju předem za příspěvky a tipy na super knížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 super taky ctu od AC,budu cist Zahadny pan Quin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 naposledy co sem otevrel knižku mě bylo kolem 14...to sem cetl 10000m pod mořem a 4 dily Harry Pottera...nebyl net byli knižky (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 naposledy co sem otevrel knižku mě bylo kolem 14...to sem cetl 10000m pod mořem a 4 dily Harry Pottera...nebyl net byli knižky (: Ja si ale myslím že v denšní době je docela bohatý výběr na knížky, nemyslíš??? super taky ctu od AC,budu cist Zahadny pan Quin A co bys mi od Agathy Christie ještě doporučil???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 hitovky:::::Smrt na nilu+Vrazda v orient expressu--------Hercule poirot je jich fakt hodne,do knihkupectvi tam jich najdes fakt hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 všechno od Stephena Kinga je dobré ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 všechno od Stephena Kinga je dobré ;) to jo ale jsou zatracene dlouhe a to pres 3 tydny neprectu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 ja ctu Blesk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Čtu podle toho jestli mám náladu, většinou nějakou satiru nebo komedii s nádechem ironie. Většinou nějakou klasiku, naposledy jsem přečetl Kolonii od Roba Granta (thx Metuj :) ) předtím jeho Neschopnost - obě knížky můžu jenom doporučit (hlavně Neschopnost se mi moc líbila). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 jo začal jsem ted zase číst a to díky psp a Metuje(jeho elektronické knihovny) a co zrovna čtu?? haha Doom -po kolena v mrtvých :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 naposledy jsem přečetl Kolonii od Roba Granta To je ale nahoda, taky jsem ji prave docetl - nejak mi predtim utekla. Nic jsem od ni necekal a velmi mile mne prekvapila. Jinak doporucuji Drasticky děsivého Dextera od Jeffa Lindsaye. Ma to jiny (trochu logictejsi) dej nez serial a cte se to velmi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 já čtu zaklínače přečetl jsem všechny pottery a ted čtu michal špaček: skřetí spár a taky warcrafty řeknu to tak že mám rád dobrý fantasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 mám rád Stephena Kinga, Richarda A. Knaaka a J.R.R. Tolkiena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 dva roky sem necetl zadnou knizku..skoncilo to tim ze sem se seznamil s bratrem moji zeny :) pucil mi uzasnou fantasy s nazvem Bez Slitovani od Miroslava Zambocha a zase to hltam jako za mlada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Agatha Christie - Vraždy podle abecedy a chystám se na Smrt na Nilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 super taky ctu od AC,budu cist Zahadny pan Quin A o čem ten Quin vlastně je???? Aktuálně začínám číst Smrt na Nilu. CO ČTETE VY??? POCHLUBTE SE.... :):):) Ahoj lidi Nečetl tady někdo Chladnokrevně od Trumana Capota???? Jestli ANO tak napište, co si o té knížce myslíte.... 8) A ještě prosim Vás doporučte mi nějakou dobrou hard sci-fi, ta mě bavi ze sci-fi nejvíce. Aktuálně čtu Chladnokrevně od Trumana Capota a je to docela zajimave sledovat osudy obou vrahů a šerifa, který si neví rady. DOPORUČUJU PŘEČÍST. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Doporucuju epicky fantasy epos od R. R. Martina s nazvem Hra o truny..ale pozor je to jen pro vytrvalce :) tento epos ma celkem tri dily...kazdy dil ma dve knihy :) tzn 6 knih a zadna nejde pod 450 stran :) jinak tento epos je u me na prvnim miste...zaklinac je az druhe misto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Doporucuju epicky fantasy epos od R. R. Martina s nazvem Hra o truny..ale pozor je to jen pro vytrvalce :) tento epos ma celkem tri dily...kazdy dil ma dve knihy :) tzn 6 knih a zadna nejde pod 450 stran :) jinak tento epos je u me na prvnim miste...zaklinac je az druhe misto :) A nemohl bys mi doporučit něco z hard scifi nebo něco z detektivky????? Teda jestli hard scifi čteš????:roll: Předem díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Co takhle Adamsova Stopařova průvodce Galaxií? Já osobně moc rád Gaimana, Sapkowského a Tolkiena... A bys měl chuť na něco složitějšího tak doporučuji Nietzscheho Zarathustru (: ** Omlouvám se, že to není zrovna hard sci-fi, ale pokud si nečetl, tak rozhodně doporučuji, úžasná směs anglického humoru a sci-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já teď začal číst cestopis, což jsem nikdy nedělal a ani mě to nelákalo, a docela mě překvapilo jak zajímavý čtení to je. Konkrétně "Toulky po Japonsku". No a Japonsko mám teď ještě radši než předtím :) Ještě jsem v poslední době četl "Knihu o Kundě", ale někdy po polovině to začalo být až moc monotónní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Já teď začal číst cestopis, což jsem nikdy nedělal a ani mě to nelákalo, a docela mě překvapilo jak zajímavý čtení to je. Konkrétně "Toulky po Japonsku". No a Japonsko mám teď ještě radši než předtím :)Ještě jsem v poslední době četl "Knihu o Kundě", ale někdy po polovině to začalo být až moc monotónní. JJ a tu Knihu o Kundě napsala baba nebo chlap????:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 JJ a tu Knihu o Kundě napsala baba nebo chlap????:wohow: Zlatá střední cesta, napsala ji ženská společně s chlapem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tak kromě Chladnokrevně jsme taky přečetl knížku, která se odehrává v Africe a jmenuje se Hanebnost, získala Booker Prize. A teď začínám číst 600 stránkový epos, od Dona DeLilla - Podsvětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Momentálně čtu Zeměplochu. Podivný regiment. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Ja čítam momentálne Sherlocka Holmesa,ale vibilo sa mi PSP,tak som skocil pozret na forum,inak mám rad všetko fantasy okrem Tolkiena a Paoliniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.