Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Knížky a literatura

vegasss7771

Recommended Posts

V tomhle tématu by mě zajímalo co čtete a jestli vůbec čtete :D nebo jen paříte hry????

Ja teď dočítám Vraždu Rogera Ackroyda od Agathy Christie a chystam se na Vraždy podle abecedy...

Děkuju předem za příspěvky a tipy na super knížky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

naposledy co sem otevrel knižku mě bylo kolem 14...to sem cetl 10000m pod mořem a 4 dily Harry Pottera...nebyl net byli knižky (:

Ja si ale myslím že v denšní době je docela bohatý výběr na knížky, nemyslíš???

super taky ctu od AC,budu cist Zahadny pan Quin

A co bys mi od Agathy Christie ještě doporučil????????

Odkaz ke komentáři

Čtu podle toho jestli mám náladu, většinou nějakou satiru nebo komedii s nádechem ironie.

Většinou nějakou klasiku, naposledy jsem přečetl Kolonii od Roba Granta (thx Metuj :) ) předtím jeho Neschopnost - obě knížky můžu jenom doporučit (hlavně Neschopnost se mi moc líbila).

Odkaz ke komentáři

naposledy jsem přečetl Kolonii od Roba Granta

To je ale nahoda, taky jsem ji prave docetl - nejak mi predtim utekla. Nic jsem od ni necekal a velmi mile mne prekvapila.

Jinak doporucuji Drasticky děsivého Dextera od Jeffa Lindsaye. Ma to jiny (trochu logictejsi) dej nez serial a cte se to velmi dobre.

Odkaz ke komentáři

super taky ctu od AC,budu cist Zahadny pan Quin

A o čem ten Quin vlastně je????

Aktuálně začínám číst Smrt na Nilu.

CO ČTETE VY???

POCHLUBTE SE....

:):):)

Ahoj lidi

Nečetl tady někdo Chladnokrevně od Trumana Capota????

Jestli ANO tak napište, co si o té knížce myslíte....

8)

A ještě prosim Vás doporučte mi nějakou dobrou hard sci-fi, ta mě bavi ze sci-fi nejvíce.

Aktuálně čtu Chladnokrevně od Trumana Capota a je to docela zajimave sledovat osudy obou vrahů a šerifa, který si neví rady.

DOPORUČUJU PŘEČÍST.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Doporucuju epicky fantasy epos od R. R. Martina s nazvem Hra o truny..ale pozor je to jen pro vytrvalce :) tento epos ma celkem tri dily...kazdy dil ma dve knihy :) tzn 6 knih a zadna nejde pod 450 stran :) jinak tento epos je u me na prvnim miste...zaklinac je az druhe misto :)

Odkaz ke komentáři

Doporucuju epicky fantasy epos od R. R. Martina s nazvem Hra o truny..ale pozor je to jen pro vytrvalce :) tento epos ma celkem tri dily...kazdy dil ma dve knihy :) tzn 6 knih a zadna nejde pod 450 stran :) jinak tento epos je u me na prvnim miste...zaklinac je az druhe misto :)

A nemohl bys mi doporučit něco z hard scifi nebo něco z detektivky?????

Teda jestli hard scifi čteš????:roll:

Předem díkes.

Odkaz ke komentáři

Co takhle Adamsova Stopařova průvodce Galaxií?

Já osobně moc rád Gaimana, Sapkowského a Tolkiena... A bys měl chuť na něco složitějšího tak doporučuji Nietzscheho Zarathustru (:

** Omlouvám se, že to není zrovna hard sci-fi, ale pokud si nečetl, tak rozhodně doporučuji, úžasná směs anglického humoru a sci-fi

Odkaz ke komentáři

Já teď začal číst cestopis, což jsem nikdy nedělal a ani mě to nelákalo, a docela mě překvapilo jak zajímavý čtení to je. Konkrétně "Toulky po Japonsku". No a Japonsko mám teď ještě radši než předtím :)

Ještě jsem v poslední době četl "Knihu o Kundě", ale někdy po polovině to začalo být až moc monotónní.

Odkaz ke komentáři

Já teď začal číst cestopis, což jsem nikdy nedělal a ani mě to nelákalo, a docela mě překvapilo jak zajímavý čtení to je. Konkrétně "Toulky po Japonsku". No a Japonsko mám teď ještě radši než předtím :)

Ještě jsem v poslední době četl "Knihu o Kundě", ale někdy po polovině to začalo být až moc monotónní.

JJ a tu Knihu o Kundě napsala baba nebo chlap????:wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu