LukDM Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 a to se delá kde :?: :oops:stáhni si tohle a už se tu netrap s tim tvým postupem http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006120019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jj je to trosku zastarale :D.. ten navod :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megaSKILL Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 no tak sem si stáhl na zkousku Diablo...dám ho do toho prográmku na kterej ste mi dali odkaz ...prekonvertuju....a vlozím do X/psp/game/DIABLO/(tady dám ten eboot co mi to convertovalo + soubor keys s toího stáhlého diabla) .....v psp zapnu najedou nejake licence nebo co to bylo a pak : The game could not be started (800200D9) .....mám danej kernel 1.50 :x :x :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megaSKILL Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Můze to být ,ze sem proste stáhl spatnou psx hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 hey lidi problém...zkonvertoval sem to jiným prográmkem než na začátku topicu ale normálně mě to vytvořilo eboot.pbp a keys.bin...tak to hodim do GAME150 ale když to spustim tam mě naskočí cyhba 8001004...nevíte co s tim???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 ne do game150 ale jen do GAME !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 nejede... chyba 800000004 :( co s tim???? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ujo Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Rozjedu psx hry na FW 3.03 OE-C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Mel bys ale me se to nedari:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Lidi jsem s toho uplne v haji. Stahl jsem si doufal ze konecne, program na konverzi psx her na psp konkretne PSX2PSP v1.2 - Popstation GUI ke stahnuti byl odkaz tu v tematu, ale bohuzel mi to nejde:( Jak dam konvert tak mi to pise UNABLE TO OPEN BASE.PBP Co tam mam nastavit? Plis pomoc. Jsem s toho uplne nestastnej:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 musíš mít soubory od orig. hry golf ..nevim přesně jak se jmenuje....já je mám tak je přes noc upnu jestli máš zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 No to bys byl uplne mega hodnej. Porad se snazim skonvertovat ten Mortal, ale marne. Asi ten kompl brzo prohodim oknem:( Uz nevim jak dal. A kam ty soubory skopcim? Delal sem to dle navodu co j na zacatku, ale to me nejde uz vubec. Ty soubory co jsem stahl nejsou ty na obrazku. Ja fakt nevim. Myslel sem ze ten popsation je uz celej, a jeste teda musim neco stahnout.. Ach jo. A nekde nejakej funkcni kde bych dal iso, dal konvert neexistuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 zkus ten icetea .....konvertuje iso do psp formatu a ty soubory nepotrebujes je to na stahuj.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 fakt na stahuj? Mam pocit ze to uz jsem jednou marne hledal. Zkusim.. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 fakt na stahuj? Mam pocit ze to uz jsem jednou marne hledal. Zkusim.. diky tady http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ostatni/icetea/?g[hledano]=psp&g[oz]=1.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 fakt na stahuj? Mam pocit ze to uz jsem jednou marne hledal. Zkusim.. diky tady máš to psx2psp i se souborama http://data1.edisk.cz/stahni/61150/PSX2PSPv.1.2.rar_1.86MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 takže uploadovat nemusím??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Dikec ted sem to nasel na stahuj. Ja to hledal s mezerou. Uz konvertuju. Doufam ze po mesicnim snazeni zaparim MK trilogy n psp:) Podam hlaseni jesi to facha chlapci.. Pánové ten Ice tea dost dobry, konecne se mi to podarilo rozjet:) diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 čus, dlouho jsem se emulaci PSX nevěnoval, ale když jsem zkoušel emulaci mou kdysi převedené hry, která mi jela tuším na fw. 3.01 tak už na fw 3.10 korektně nefugovala - se po proběhnutí intra zasekla - je potřeba konvertovat znova ? nebo ještě něco jinýho ? - byl to silent hill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 nejede mi ani Tekken3 - to fakt nechápu - přitom mi jel - teď mám 3.40oe-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sock of Chuck Norris Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 hele sry ze se ptam ale fungujeto na 3.03 OE-c dik za odpovedd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Jak mám psx hru vytáhnout s cd?Fakt to nějak nechápu.Dík za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Sock: isteze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 když mám cd se hrou tak tam je nějakejch 5 složek SYSTEM,FAULTY.PSX a tak.A jak to mám dostat do kompa a překonvertovat to? pls poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Hoj lidi, mám problém, hru z psx jsem úspěšně zkonvertoval, hodil do psp, ale když zmáčknu tu hru v psp tak se mi nezobrazí gameboot jenom ty wave vlnky tam jsou a i xmb ikony zmizí... Čím to může být??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts