ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 bulk: musis klikat na popstation.cmd nie .exea nevis proc mi pise hra nejde spustit nacist kdyz zapnu update na OE-B ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 preco pises po cesky ked mas SK vlajku -_- a presne mi cituj co ti pise nie tvoj preklad pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 preco pises po cesky ked mas SK vlajku -_-a presne mi cituj co ti pise nie tvoj preklad pls no dobre spustim update hned sa vypne a pise 'The game could not be started' (80020148)a to popstation mi stale naskakuje cierne okno a nic nevises preco mi to nejde?? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Me to dela to same, jen naskoci cena obrazovka kdyz kliknu 2x na to popstation.cmd. Jeste se chci zeptat jestli se prejmenuje BASE.PBP znovu na EBOOT.PBP nebo se to necha a co se jeste nakopiruje do game jestli vsechny 3 soubory (EBOOT.PBP, DOCUMENT.DAT, KEYS.BIN) nebo jen to co jsem si jakoby vytvoril.A jeste do jakeho to davam adresare jestli do stejneho jako je SCUS94900 nebo si musim najit na netu jakej kod ma Silent Hill......diky moc, jestli jsem to spatne pochopil tak mi napiste co a jak...ja uz chci hrat silenta. Jinak toho nemam v iso, ale v bin, ale jajar rikal, ze to je stejny jako iso..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 delalo mi to samý.. musíte jet podle myschoova návodu ne podle shadow.wizarda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 delalo mi to samý.. musíte jet podle myschoova návodu ne podle shadow.wizarda..ale to cmd kde mam vzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 delalo mi to samý.. musíte jet podle myschoova návodu ne podle shadow.wizarda.. Jo taky to podle toho delam, a stejne mi to pak ve finale spusti znova Crashe misto Silenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 BASE.PBP nechas a potom zahodis lebo ono ti to vytvori uplne novy eboot.pbp to document.dat netreba vsak je tam napisane PSP/GAME/NAZOV_HRY to nazov hry znaci ze hocijaky bulk: lebo mas kernel 3.02 v GAME nakopci ten update do PSP/GAME150 ak nepojde pohraj sa s recovery AK pojdete podla toho navodu tak to 100% pojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 delalo mi to samý.. musíte jet podle myschoova návodu ne podle shadow.wizarda.. Jo taky to podle toho delam, a stejne mi to pak ve finale spusti znova Crashe misto Silenta ale ty nemas zobrat ten stary eboot co si premonoval na base alenovy cerstvy eboot ktory ti to VYTVORI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ať to nepíšu jen obrazně, tak dám názornej příklad. Pokud to tak uděláš, mělo by to fungovat. Obraz se hrou (*.bin) si pojmenuj Silent Hill.bin. Dej ho do složky s popstation.exe a popstation.cmd. Uprav si to popstation.cmd (otevři ho třeba v poznámkoným bloku) a napiš tam popstation Silent Hill.bin. Ulož to (musíš zase uložit s příponou *.cmd) a spusť. Hotovo. Do PSP/GAME potom můžeš vytvořit adresář klidně s názvem SILENTHILL (nemusí to být ten index SPLSxxxxx atd.) a do něj hoď vytvořenej EBOOT.PBP i s KEYS.BIN (KEYS.BIN jsem vydedukovak, že by měla být konfigurace tlačítek, takže by to teoreticky mohl být soubor z jakýkoli hry). Teď už jen najeď v PSP do GAME -> memory stick a... šup na to :) (nelekej se ikony golfu). Ze složky, kde jsi konvertoval můžeš smazat EBOOT.PBP (ale spíš si ho zazálohuj, abys to příště nemusel dělat znovu) a nech tam jen BASE.PBP, KEYS.BIN, popstation.exe, popstation.cmd (ten musíš u každý hry upravit) a cygwin.dll. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jak to je s vícediskovýma hrama - už jste to někdou zkoušel, jak to funguje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 uděláš 1. cd a pak ty další.. v psp to budeš mít po cdčkách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ať to nepíšu jen obrazně, tak dám názornej příklad. Pokud to tak uděláš, mělo by to fungovat.Obraz se hrou (*.bin) si pojmenuj Silent Hill.bin. Dej ho do složky s popstation.exe a popstation.cmd. Uprav si to popstation.cmd (otevři ho třeba v poznámkoným bloku) a napiš tam popstation Silent Hill.bin. Ulož to (musíš zase uložit s příponou *.cmd) a spusť. Hotovo. Do PSP/GAME potom můžeš vytvořit adresář klidně s názvem SILENTHILL (nemusí to být ten index SPLSxxxxx atd.) a do něj hoď vytvořenej EBOOT.PBP i s KEYS.BIN (KEYS.BIN jsem vydedukovak, že by měla být konfigurace tlačítek, takže by to teoreticky mohl být soubor z jakýkoli hry). Teď už jen najeď v PSP do GAME -> memory stick a... šup na to :) (nelekej se ikony golfu). Ze složky, kde jsi konvertoval můžeš smazat EBOOT.PBP (ale spíš si ho zazálohuj, abys to příště nemusel dělat znovu) a nech tam jen BASE.PBP, KEYS.BIN, popstation.exe, popstation.cmd (ten musíš u každý hry upravit) a cygwin.dll. keys je myslim kvoli certificate utility ci jak sa to vola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 keys je myslim kvoli certificate utility ci jak sa to vola To si právě nemyslím, protože když si změníš ve hře (pomocí tlačítka HOME) konfiguraci ovládání, tak se změní i datum souboru KEYS.BIN. Ale taky to tak být nemusí, je to jen moje špekulace :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 delalo mi to samý.. musíte jet podle myschoova návodu ne podle shadow.wizarda.. Jo taky to podle toho delam, a stejne mi to pak ve finale spusti znova Crashe misto Silenta ale ty nemas zobrat ten stary eboot co si premonoval na base alenovy cerstvy eboot ktory ti to VYTVORI Jenze me se prave novy nevytvori, protoze mi to vubec neudela. I kdyz na to 2x kliknu tak se objevi jen cerna obrazovka a konec vubec nic se nestane....nevim co delam spatne, asi jsem fakt ++++, ale proste mi to nejde a mam vse podle tveho navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 a mas tam ten popstation.cmd ??? klikas nanho? napis mi na icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Zkoušel jsi můj návod o 4 příspěvky výš? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Zkoušel jsi můj návod o 4 příspěvky výš? :) Zkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarky16 Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 skus este toto ked spravis textovy dokument tak v nom musi byt napr popstation Resident_evil_3.iso a nie popstation Resident evil 3.iso potom ten txt prepises na cmd a ISO z ktoreho prerabas musi byt tiez tak z timto _ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mě to jede, používám eboot.pbp ze Syphona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jj vsak prave, on tam ma medzery...uz to snad pojde... edit. vyriesene, mal tam medzery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Uz mi to jede..........konecne silent hill na PSP dekuji Dark Alex!!!a vsichni co mi s tim pomohli!!!! PSP - revolution!!!! Ted jeste upravit PS2 hry na PSP je to luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Já někdy tahám hry odsud. http://snesorama.us/board/forumdisplay.php?f=21 Sice to tam je samej rapid sux ale tak do pěti hodin máte to co chcete. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ja taham tady. http://www.mininova.org/sub/12 je tam i vyber toho jestli je to PAL nebo NTSC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 no...ok tak ja si idem zahrat CSS...cus a nepiste mi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts