MorroR Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jakej je rozdíl mezi PAL a NTSC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jakej je rozdíl mezi PAL a NTSC? Je to rozdil jen kdyz hrajes na TV a nemas 100HZ TV tak ti jde obraz ve formatu PAL barevne a NTSC cernobile PAL je evropska a NTSC je USA a JAP regions, na PSP nevim jaky to ma vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 PAL je na prd, ma graficke chyby obcas sa to cele sype jak domcek s kariet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jakej je rozdíl mezi PAL a NTSC? Já bych jen typoval, ale možná je to rozdíl verzí (hlavně ochrany!). A ta ochrana je na tom to důležité, ale nevím to jistě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 ee neni to ochranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 ok díky za odpovědi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Je to iba rozdiel v Regione: PAL - Europska veriza NTSC - USA a JAPAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Je to iba rozdiel v Regione: PAL - Europska verizaNTSC - USA a JAPAN Presnejšie podla mojich info je PAL europska norma zobrazovania televizneho signalu A NTSC pouzivaju v USA a JAPONSKU. (preto napr. ked pozerate v EU zabery z NHL alebo inych americkych televiznych programov, tak je taky špinavo sivy neostry obraz. Ale na PSP to nevadi lebo ta ma asi obe normy alebo je jej to jedno ale v podstate je to pri hrach na oznacenie regionu, ako pisal SW. Za sociku bola vo vychodnej europe este norma SECAM ale tu uz nepouzivaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 kde sezenu EBOOT.PBP a KEYS.BIN k tomu imiči??? jo a jde to s bin namisto isa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 jj s .bin to ide a eboot.pbp a keys.bin zozenies z nejakej PSX Hry s PS3 STore mas to v navode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 tak jsem si stáhnul red alert retaliation pro psx ale vypadá to, že není z ps3 store protože tam žádnej blbej eboot.pbp ani keys.bin není..nedá se to nějak ošulit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 morror ty si to nepochopil.... sak ty to musis osulinkat cele tym ze stiahnes origo trebars spominany golf a potom to cele zmiesas a mas :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 aha dobře..projel jsem to na rychlovku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 a muzu si skopcit cd s ps1 hrama? potom to zkonvertovat a hodit do psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 presne tak, najlepsie aby to malo priponu bin alebo iso, ale je dosť mozne, ze budes mat chyby v grafike, lebo mas PAL verziu hier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Takze mam tu prvni problem s PSX hrama, hraju Silent Hill a ulozil jsem si pozici a misto toho, aby se mi ulozila do save game ikonka silent hill tak se mi prepsala hra Crash Bandicoot ve ktery vlastne hraju Silent Hill. Mozna, ze uz to tady nekde je, ale ja to nenasel. Rad bych znal odpoved protoze urcite u Silentu neskoncim a nechci aby se mi vzdy prepisovala jen 1 hra.Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Takze mam tu prvni problem s PSX hrama, hraju Silent Hill a ulozil jsem si pozici a misto toho, aby se mi ulozila do save game ikonka silent hill tak se mi prepsala hra Crash Bandicoot ve ktery vlastne hraju Silent Hill. Mozna, ze uz to tady nekde je, ale ja to nenasel. Rad bych znal odpoved protoze urcite u Silentu neskoncim a nechci aby se mi vzdy prepisovala jen 1 hra.Diky za odpoved Tohle vyřešíš tak, že si uděláš vlastní ikonku. Návod je na první straně tohohle topicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Takze mam tu prvni problem s PSX hrama, hraju Silent Hill a ulozil jsem si pozici a misto toho, aby se mi ulozila do save game ikonka silent hill tak se mi prepsala hra Crash Bandicoot ve ktery vlastne hraju Silent Hill. Mozna, ze uz to tady nekde je, ale ja to nenasel. Rad bych znal odpoved protoze urcite u Silentu neskoncim a nechci aby se mi vzdy prepisovala jen 1 hra.Diky za odpoved Tohle vyřešíš tak, že si uděláš vlastní ikonku. Návod je na první straně tohohle topicu. ok super, problem tim padem vyresen :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 dejte sem nekdo link na ten PS3 store plis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 ok, zkusil sem "Delta Force Urban Warfare [sLUS-01429]"..všechno v pohodě, až na menší chybku-neni slyšet když po mě střílej a horní pruh obrazovky je asi 2cm černej a nejde posunout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 a muzu si skopcit cd s ps1 hrama? potom to zkonvertovat a hodit do psp? pls muzete mi odpovedet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 dejte sem nekdo link na ten PS3 store plis :) tam sa da pripojit len s PS3 lol :) UPDATE v prvom prispevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andress Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 dejte sem nekdo link na ten PS3 store plis :) tam sa da pripojit len s PS3 lol :) UPDATE v prvom prispevku ten programek ma jednu velkou chybu nemuzes convertovat *.BIN ani *.IMG ktery přes cmd jdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 hmm tam to mu poviem, nech to opravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Takze mam tu prvni problem s PSX hrama, hraju Silent Hill a ulozil jsem si pozici a misto toho, aby se mi ulozila do save game ikonka silent hill tak se mi prepsala hra Crash Bandicoot ve ktery vlastne hraju Silent Hill. Mozna, ze uz to tady nekde je, ale ja to nenasel. Rad bych znal odpoved protoze urcite u Silentu neskoncim a nechci aby se mi vzdy prepisovala jen 1 hra.Diky za odpoved Tohle vyřešíš tak, že si uděláš vlastní ikonku. Návod je na první straně tohohle topicu. ok super, problem tim padem vyresen :twisted: Hele na to bacha! Nestačí změnit jenom ikonu :!: . Já si takhle přepsal save GT1. Zjistil jsem totiž, že hra, kterou si překonvertuješ z image, používá v save název složky ze hry, přes kterou ji předěláváš! Takže pokud kovertuješ třeba pomocí originálního EBOOT.PBP Hot Shots Golf 2 (která má SCUS-94476), tak všechny předělaný hry budou tuhle složku používat jako SAVE = budou se přepisovat navzájem :!: . Rady a tipy: 1.) zálohovat save pokaždé, když si chcete zahrát jinou neoriginální PSX hru, než kterou jste zrovna hráli a uložili 2.) pokud chcete mít na kartě víc neoriginálních PSX her a hrát je střídavě, musíte každou z nich konvertovat pomocí jiných "originálních" PSX her z ps3store (upravené od SONY) 3.) stahovat jen PSX hry upravené od SONY 4.) počkat, koupit PS3 a hry si kupovat přes ps3store :D PS: nechcete to někdo připíchnout k návodu? Třeba myschoo by to mohl dát do svýho topicu, ať se někdo nenachytá jako já a Electropunker? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts