Electropunker Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 kua deti to ja som hraval este na tom starom VELKOM gameboyi :) Hm ja hral na DIDAKTIK M, pak cerna konzole od vietnamcu, kde bylo asi milon her, pak Nintendo 64, pak Sega master system 2, pak GAMEBOY, pak PS1,pak PS2 a ted PSP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 neviem co mozem robit zle idem podla navodu presne a nic mi to nevytvori....a aj ten program psx2psp mi vytvori iba prazdnu zlozku....kua :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 neviem co mozem robit zle idem podla navodu presne a nic mi to nevytvori....a aj ten program psx2psp mi vytvori iba prazdnu zlozku....kua :( Máš staženu nějakou hru konvertovanou přímo od Sony (z PS3 Store, můžeš si jich tu pár stáhnout na fóru, viz. odkaz níže)? http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6660 - Jednu z těchto her si stáhni (mne to funguje s Crash-em, ale jde to i s tím golfem jak je napsáno v návodu) Máš v té složce kam jsi všechny ty soubory překopíroval (přesunul, ...) i soubor *.iso (ten program ti to přelouská jen v *.iso ne v *.bin, atd...)? Nemáš v názvu toho *.iso souboru mezeru? Když zapneš psx2psp.exe máš zaškrtnutá (znak Nike :lol: ) všechny čtyři políčka? Jestli ano, tak si vyber *.iso soubor v pravé části toho programu. Pod tím si můžeš vybrat název jaký chceš dát složce, kde se hra vytvoří. A potom klikni na Convert. Zkontroluj raději správně všechny soubory (i názvy) a jestli to máš vše v jedné složce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 diky za supr navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ano vsetko mam tak ako tu je pisane a nic.....vobec mi to nejde....robil som to s tym golfom a potom som skusal aj zo syphonom a nic.....fakt neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ano vsetko mam tak ako tu je pisane a nic.....vobec mi to nejde....robil som to s tym golfom a potom som skusal aj zo syphonom a nic.....fakt neviem Popiš sem pls (podle sebe) jak postupuješ, aby jsme se mohli podívat jestli ej to někde v postupu. Zkoušel si i jinou hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 no takze mam v jednej zlozke dane cygwin1.dll....popstation.exe....keys.bin....a eboot premenovany na base.pbp...potom popstation.cmg....a iso hru....potom dva krat klik na to popstation cmg a iba preblikne obrazovka a nic.....skusal som to aj cez ten psx2psp...vsetko som mal odfajknute ako ma byt a vysledok bola iba prazdna zlozka.....asi skusim este raz stiahnut tu kniznicu a ten popstation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 no takze mam v jednej zlozke dane cygwin1.dll....popstation.exe....keys.bin....a eboot premenovany na base.pbp...potom popstation.cmg....a iso hru....potom dva krat klik na to popstation cmg a iba preblikne obrazovka a nic.....skusal som to aj cez ten psx2psp...vsetko som mal odfajknute ako ma byt a vysledok bola iba prazdna zlozka.....asi skusim este raz stiahnut tu kniznicu a ten popstation A název souboru, který se pokoušíš překonvertovat máš jaký (včetně koncovky)? A máš ho také v té složce? Ten BASE.PBP máš udělaný z nějaké hry, která e z PS3 Store, že? A ne z nějaké už překonvertované co jsou tady na fóru? Také tu nalezneš ty z PS3 Store... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 nazov suboru mam gran.iso a mam ho v tej zlozke..........a ten base mam z toho PS3 Store....fakt myslim ze vsetko robim dobre tak neviem preco to nechce ist :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 takze ked mi to preblikne na cierno tak som si vsimol ze to pise.....Cannot open gran.iso......skusal som aj ine hry ale vsade pise ze to nemoze otvorit.... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mas to ako popstation.cmd ? nechapem...nieco robis zle ak mas vnutri: popstation gran.sio tak uz neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mam to ako cmd......a mam tam napisane gran.iso.....nie gran.sio.......isiel som krok po kroku a neviem v com to je.....neaka zrada..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jj som sa pomylil :D gran.iso ... chyba musi byt asi v tom ise napis si tam popstation gran.iso pause toto ti stopne hned po chybe a mozno ti tam este nieco napise co si nezachytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 pise ze to nemoze otvorit nic viac......a som tie isa skusal na emulatore na pc a tam mi idu v pohode tie hry....tak isa by mali byt v pohode... :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mám pro vás dárek: http://www.mininova.org/tor/528304 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 asi mas zle pc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Návod skvělý, předělal jsem takhle gran tourismo 2 a šlape to jako hodinky. Grafika teda dech nevyrazí, čekal jsem že to na tom malym disp bude lepší ale hratelnost je perfektní. Grafickejma chybama to netrpí zatim, takže myslim že jsem to konvertul dobře. Je to fakt síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Návod skvělý, předělal jsem takhle gran tourismo 2 a šlape to jako hodinky. Grafika teda dech nevyrazí, čekal jsem že to na tom malym disp bude lepší ale hratelnost je perfektní. Grafickejma chybama to netrpí zatim, takže myslim že jsem to konvertul dobře. Je to fakt síla. Tak náhodou zrovna u GT2-ky mi přijde grafika dost dobrá, ale hlavně zvuky, ty nemají chybu! Ale chci se spíš zeptat, nepřijde Ti, že se GT2 při závodech (a hlavně v replay) s ostatníma autama zpomaluje? Zkus si schválně zajet před závodem kvalifikaci, nebo test run (prostě abys byl na trati sám) a potom normál závod. Podle mě je to určitě trochu zpomalený, je to znát i na ovládání auta a časomíře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mám pro vás dárek: http://www.mininova.org/tor/528304 k čemu to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mám pro vás dárek: http://www.mininova.org/tor/528304 k čemu to je ? PSP POPstation Full 144.38 megabyte Hello there psp lovers, Here is a little some thing that will help all of the PSone lovers play there PSone backups on there lovely PSP. if you have used any of the ultimate installers to install the great devhooks on to your PSP then you will certainly know how to use this installer. all of the readme comes with the installer, so don't get your panties in a bunch because you don't know how to create the backups. if your still having difficulties hit up the forums. also one last note, you have to have a PSP with custom Firmware 3.02 OE-B to run the backups. if your a PSP firmware 1.5 you will love this custom Firmware. Special thanks goes out to Dark_Alex. P.S - I don't take credit for the installer, I just like to spread the love. Zeronothing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Návod skvělý, předělal jsem takhle gran tourismo 2 a šlape to jako hodinky. Grafika teda dech nevyrazí, čekal jsem že to na tom malym disp bude lepší ale hratelnost je perfektní. Grafickejma chybama to netrpí zatim, takže myslim že jsem to konvertul dobře. Je to fakt síla. Tak náhodou zrovna u GT2-ky mi přijde grafika dost dobrá, ale hlavně zvuky, ty nemají chybu! Ale chci se spíš zeptat, nepřijde Ti, že se GT2 při závodech (a hlavně v replay) s ostatníma autama zpomaluje? Zkus si schválně zajet před závodem kvalifikaci, nebo test run (prostě abys byl na trati sám) a potom normál závod. Podle mě je to určitě trochu zpomalený, je to znát i na ovládání auta a časomíře... Asi máš pravdu jen se mi to zdá s tou grafikou jsem zdegenerovanej z RR, GT1 mám taky ale to je o dost horší. Prostě si člověk musí zvyknout že detailů na autě moc neni. Když závodim s autama tak mi to jde normálně plynule, při replaych to je možná trošku pomalejší. Taky mi to při hře docela dost načítá z karty, jinak zvuky v pohodě. Mám Koss Porta pro a to se harje nádherně. S těma Replayema to ale dělalo myslim i na PS1. K týhle hře nemám co dodat. Hodit to do lepší grafiky a nebylo by co řešit. Už se těšim až si stáhnu arcade mod, jsem natěšenej na to intro. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 nojo no, ale moje angličtina stojí za ho*no - nemoh bys mi říct nějakej volnej překlad, co to vlastně umí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 normalny pak kde je base.pbp a keys.bin, popstation.exe a snad aj cygwin .. . . . nic special Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 aha, tak to už mám, dík za překlad ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 můžete mi prosím někdo vysvětlit, jak je to tedy s těma vícediskovýma hrama ? - nějak to stále nechápu - např dojedu CD1 a hra po mě chce CD2 - jak tedy vložím CD2 bez toho, abych opustil hru - už to někdo zkusil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts