Jajar Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 A jak se ta nefunkčnost v PSP projevuje? Nezobrazí se Ti? Nebo nejde vůbec spustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 V game mám normálně ikonu spustim ji naskočí ty úvodní texty zčerná obrazovka a naskočí The game could not be started (80000004) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 na tom dolnom obrazku si si nevybral hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 na tom dolnom obrazku si si nevybral hru Vybral.... naskočí converting a ktomu znovu popstation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Hm, to je fakt nějaký pofidérní... Co je to za hru? Jo a dáváš tam i soubor KEYS.BIN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Crash Team Racing- NTSC ale zkoušel jsem i jiný.... KEYS.BIN v psp mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 No tak to jsem blázen... Zkus jinou hru, jinou možnost nevidím. A podobá se ten vytvořenej EBOOT velikostí tomu ISO souboru, ze kterýho jsi to dělal? (mělo by to být tak +/- 20MB). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 No tak to jsem blázen... Zkus jinou hru, jinou možnost nevidím. A podobá se ten vytvořenej EBOOT velikostí tomu ISO souboru, ze kterýho jsi to dělal? (mělo by to být tak +/- 20MB). Má to o 2MB víc.... a dík.... Každopádě kdyby někdo věděl tak pls napište.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Tak jsem si stáhl ještě jednu PSX hru a stejně nešla předělat a tak jsem hledal na netu nějakej jinej program a našel jsem tohle: http://dl.qj.net/Yet-Another-GUI-for-Popstation-v1.0-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/11993/catid/151 sice si nemůžu udělat svoji vlastní ikonu ke hře ale hlavně že to funguje.... :D btw. Děkuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 ikonu si mozes zmenit v PSP Brew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 ikonu si mozes zmenit v PSP Brew Super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Mno já nevím, v readme se píše, že se nedporučuje měnit ikony dosatečně, prý to potom neudělá korektní EBOOT. Note: DO NOT use programs such as pbpunpacker to modify pbp's generated by popstation. They won't work after that. Ale píše se tam o PBP Unpacker, třeba to PSP Brew zvládne :wink: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 tim se mysli modifikovat param.sfo atd, ikonky nemuzou nic udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 No píše se to tam ve spojitosti s PIC0 ICON0 atd... Ale jak říkám, musí se to zkusit :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Hra po změně ikony jede v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Super, já o Mychooovi nepochyboval :D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 vsak preto vsak preto!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mam takovej blbej dotaz,ale potreboval bych se zeptat jestli nekdo nevite jak nebo spis jakym programem prevedu ten soubor *.PBP do *.ISO jak je v tom navode ( bod 8 )...Hledal sem to vsude a zkousel taky dost dlouho a nejde mi to :oops:...moc diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 PŘEDĚLAL JSEM CRASE BANDICOTA 3 DILY V 1 NA PSP A ŠLAPE TO!!!DAL BYCH TO KE STAŽENÍ ALE NEVIM JAK A PŘES CO?ZATIM JSEM JENOM SOSAL TAK MI NĚKDO PROSIM PORADTE! :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mam takovej blbej dotaz,ale potreboval bych se zeptat jestli nekdo nevite jak nebo spis jakym programem prevedu ten soubor *.PBP do *.ISO jak je v tom navode ( bod 8 )...Hledal sem to vsude a zkousel taky dost dlouho a nejde mi to :oops:...moc diky...nevim co používáš,ale v programu psx2psp je jednoduchý tlačítko extract iso a pak už to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 CHCI NABIDNOUT HRY KE STAŽENI ALE NEVIM JAK TAK MI NĚKDO PORADTE!NA ICQ 310176869 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 chod na www.divshare.com a uploadni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mam takovej blbej dotaz,ale potreboval bych se zeptat jestli nekdo nevite jak nebo spis jakym programem prevedu ten soubor *.PBP do *.ISO jak je v tom navode ( bod 8 )...Hledal sem to vsude a zkousel taky dost dlouho a nejde mi to :oops:...moc diky...nevim co používáš,ale v programu psx2psp je jednoduchý tlačítko extract iso a pak už to jede Ja sem to skousel,ale v tom programu psx2psp neni tlacitko extract iso je tam jenom convert a ten kdyz dam tak se to nikdy nedodela protoze tam namam ten EBOOT.PBP prevedej do *.iso...fakt nevim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mam takovej blbej dotaz,ale potreboval bych se zeptat jestli nekdo nevite jak nebo spis jakym programem prevedu ten soubor *.PBP do *.ISO jak je v tom navode ( bod 8 )...Hledal sem to vsude a zkousel taky dost dlouho a nejde mi to :oops:...moc diky...nevim co používáš,ale v programu psx2psp je jednoduchý tlačítko extract iso a pak už to jede Ja sem to skousel,ale v tom programu psx2psp neni tlacitko extract iso je tam jenom convert a ten kdyz dam tak se to nikdy nedodela protoze tam nemam ten EBOOT.PBP prevedej do *.iso...fakt nevim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mam takovej blbej dotaz,ale potreboval bych se zeptat jestli nekdo nevite jak nebo spis jakym programem prevedu ten soubor *.PBP do *.ISO jak je v tom navode ( bod 8 )...Hledal sem to vsude a zkousel taky dost dlouho a nejde mi to :oops:...moc diky...nevim co používáš,ale v programu psx2psp je jednoduchý tlačítko extract iso a pak už to jede Ja sem to skousel,ale v tom programu psx2psp neni tlacitko extract iso je tam jenom convert a ten kdyz dam tak se to nikdy nedodela protoze tam nemam ten EBOOT.PBP prevedej do *.iso...fakt nevim :( a co máš za verzi?já mám 0.71 a je to hned vedle convert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts