jeremiasz Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 nekde delam lamachybu, stahnul a v menu jsem nastavil pouzivani xmb, ale kdyz do slozky Themes nakopiruju ptf i ctf, vidim jen ptf. co jsem to za vola?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 na CTF témata potřebuješ plugin CXMB .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 a ten plug-in si samozrejme aktivuj v recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 + odstran z pamati ptfka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 ScRyX jako proc? Kdyz bude mit aktivovanej cxmb plugin tak se mu stejne nezobrazej.. po deaktivaci pujdou v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Lebo to tak pisu v navodoch na nete a je to uvadzane ako jedna z moznych pricin nefunkcnosti pluginu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jeremiasz Odesláno Červenec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 plugin mam stazenej, aktivovanej, to jsem si jeste dohledal, ale ctf se mi proste nezobrazi v nabidce, nakopirovany do spravnyho adresare. proste to nechapu. kdybych mel spatne instnutej xmb plugin, predpokladam ze by se neobjevil v recovery menu, ergo kdyz tam byl a ja ho jebnul jako enabled, melo by byt vse ok, jenze temata nevalej. kua. mrdat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jeremiasz
nekde delam lamachybu, stahnul a v menu jsem nastavil pouzivani xmb, ale kdyz do slozky Themes nakopiruju ptf i ctf, vidim jen ptf. co jsem to za vola?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts