preston Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 mam 1.5,zformatoval jsem ms,nahral obsach archivu http://rapidshare.com/files/4914822/fw_SEC.zip do ms...v adresari PSP mam ted GAME a GAME150-a v nem pak instalacni soubory 2.71se flasher...na instalaci 2.71se-c...muzu to spustit...je to ve spravnych adresarich??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 je velky rozdil mezi b a A? v becku rozjedes PS1 hry v GAME menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 hele,uz mam 3.02oe-b,coz je supeeer...ale ted jsem nakopcil def jam fight for ny(link byl tady na foru-tema recenze her)...je to cso,nahral jsem to do ISO na rootu...a kdyz chci spoustet,tak to pise game could not be started 1) Máš v mechanice UMD disc? 2) Pokud nechceš používat UMD Disc, tak si v Recovery Menu ( po zapnutí PSP drž R, tj. tlačítko v pravo nahoře) nastav v položce Configurations -> USE No-UMD: Enable Ale pokaĎ dá USE No-UMD: Enable tak se mu u nějakej her hra nezapne...zstane jenom černá obrazovka..už se mi to stalo u 3 her :) Většina her ( tedy doufám, že většina ) nebude potřebovat UMD disc :). Jinak nění problém nastavení změnit a Demo disc nosit v PSP vždy připravený ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 je velky rozdil mezi b a A? v becku rozjedes PS1 hry v GAME menu Doplním: v B-čku rozjedeš "skoro všechny" hry na PS1 (ne jen ty upravený od SONY). Více zde: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6748 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6759 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 he4dhunt3r Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 muzu se zeptat jestli je ten 3.02 OE-B stejnej jako 2.71 ve spousteni iso her prosim pomocte bojim se ze kdyz si tam dam 3.02 OE-B prestanou mi jit hry pres devhook :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Devhook ani nepotrebujes. Normalne spustat hry z menu PSP bez devhooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aktel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Tak jsem si tam dal taky novej FW 3.02 OEB... vše jelo bez prblémů... Fakt super.... cca pouhých 8 min :D Dikec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 he4dhunt3r Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jak ma pls upnout z 3.02 OE-A na 3.02 OE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Kamo mas to tu milion krat napisane. Stiahni si ten upgrade a nakopci ho do PSP/GAME150 a spust. cca. 8 sekund a hotovka. :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 he4dhunt3r Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ale ja nevim kde ho mam vzit:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jak ma pls upnout z 3.02 OE-A na 3.02 OE-BOMFG sak citajte navody!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Mrkni sem. Naco to potom shadow a ostatny zakladaju ked aj tak nikto z Vas NEW nepozera co uz tu davno je. cest vynimkam. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6748 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aktel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Lidi čtěte si to přece od začatku..... Doma přece taky nejiš chleba od prostředka ne ??? Fakt pořád stejný dotazy... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
preston
mam 1.5,zformatoval jsem ms,nahral obsach archivu
do ms...v adresari PSP mam ted GAME a GAME150-a v nem pak instalacni soubory 2.71se flasher...na instalaci 2.71se-c...muzu to spustit...je to ve spravnych adresarich???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
37 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts