KillDalos Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Abych trošku oživil toto pozvolna umírající forum, rozhodl jsem se vytvořit nový thread :D. Sem pište, jakou největší blbost jste hráli, jakou největší blbost jste dohráli a jaká hra pro vás byla největším zklamáním. U mě by to bylo asi takhle: Blbost co jsem hrál: Brunswick pro bowling (v těsném závěsu Agent Hugo - Lemmon Twist spolu s Bomberman Land ) Blbost co jsem dohrál: s přehledem History Channel: Battle for the Pacific Největší zklamání: nejspíš Tony Hawk: Proving Grounds a Worms: Space Oddity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 blbost co jsem hrál: žádná pokud mě to nezaujme ani nehraju Dohrál: viz nahoře největší zklamání: Alone In The Dark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penax Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Už jsem viděl hodně her, ale WarioWare: Smooth Moves nemá konkurenci. Pro mě totální propadák. Naštěstí jsem měl tuto hru jen vypůjčenou. To už je lepší Let's Tap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 já hrál nějaký zábavný park chodil jsem tam s nějakým klukem už ale nevím jak se to jmenovalo ale fakt mě to zklamalo zbytečně jsem to stahoval a vypaloval :( já snad ani nic nedohrál na wii :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 já hrál nějaký zábavný park chodil jsem tam s nějakým klukem už ale nevím jak se to jmenovalo ale fakt mě to zklamalo zbytečně jsem to stahoval a vypaloval :( já snad ani nic nedohrál na wii :D :D Thriville Rails ne? je to myslím i na PC,PSP ... :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Thriville Rails ne? je to myslím i na PC,PSP ... :D;) JJ to je ono nemohl jsem si na to spomenout :D ale fakt ptákovina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerDragon Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Už jsem viděl hodně her, ale WarioWare: Smooth Moves nemá konkurenci.Pro mě totální propadák. Naštěstí jsem měl tuto hru jen vypůjčenou. To už je lepší Let's Tap. tady teda absolutne nesouhlasim pokud je mysleno blbost jako spatna hra,pokud je mysleno blbost jake silenost extremnost nebo ujetost tak pak souhlasim ze ten wario je takovej,ale spatna hra to urcite aspon pro me neni spise naopak mel sem myslim docela elitu z wii her a nejdele ze vsech sem si nechal re4 ten je jasnej klenot a pak prave toho waria a se slzou v oku sem ho po roce a neco(za tu dobu sem ho s urcitejma prestavkama hral prakticky porad ne ze jako rok lezel na policce) prodaval kdyt ta hra mela dokonaly vyuziti ovladace tam se nedelalo vubec nic standartne vse jen pohybem,neni to celovecerni hra ale na party jedna z nejidealnejsich.. :lol: muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Nejvetsi blbost : Anubis 2 Blbosti hned vyhazuju :cheesygrin: Nejvetsi zklamani : NHL 2009, Worms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sameanne007 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Blbost ???? Ratatuj je ptákovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 tady teda absolutne nesouhlasim pokud je mysleno blbost jako spatna hra,pokud je mysleno blbost jake silenost extremnost nebo ujetost tak pak souhlasim ze ten wario je takovej,ale spatna hra to urcite aspon pro me neni spise naopak mel sem myslim docela elitu z wii her a nejdele ze vsech sem si nechal re4 ten je jasnej klenot a pak prave toho waria a se slzou v oku sem ho po roce a neco(za tu dobu sem ho s urcitejma prestavkama hral prakticky porad ne ze jako rok lezel na policce) prodaval kdyt ta hra mela dokonaly vyuziti ovladace tam se nedelalo vubec nic standartne vse jen pohybem,neni to celovecerni hra ale na party jedna z nejidealnejsich.. :lol: muj nazor svatá pravda mario smooth moves je parádní party game, která se dá srovnávat s mario party 8 a je estě lepší v tom že můžete hrát až v 5ti hráčích a mít jenom jeden ovladač a na zábavě to neztrácí....spíš naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Blbost co jsem hrál: Big Fammily games :-D :-D Ani nevim proc jstem to stahoval, ale ten Wii remote tam reaguje, jak se mu chce :-D Blbost co jsem dohrál: Zatim jsem zadnou hru nedohral :-D Zklamání: Mario Kart, myslel jsem, ze to bude vetsi zabava->ale asi jsem nepoznal to kouzlo, takze to mozna nekdy Editnu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Jednoznacne nejhorsi hra bylo zatim Wii play :) Ne ze by byla spatna...ale z hranych nejhorsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Proto ji dávaj zdarma k wii ovladaci :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzik Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Poradte pls kde se daj stahnut nake ty hry??:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Blbost co jsem hrál: Big Fammily games :-D :-D Ani nevim proc jstem to stahoval, ale ten Wii remote tam reaguje, jak se mu chce :-DBlbost co jsem dohrál: Zatim jsem zadnou hru nedohral :-D Zklamání: Mario Kart, myslel jsem, ze to bude vetsi zabava->ale asi jsem nepoznal to kouzlo, takze to mozna nekdy Editnu :-D Mario Kart je parada, kdyz hrajes multak a to jak po netu,tak doma ve ctyrech lidech ve splitu - ale co clovek, to nazor.... -Mi se ted libi treba Red Steel, ktery hodlam dohrat -blbina, kterou jsem dohral - asi zadna - kdyz me to nebavi, tak to proste odlozim - nejvetsi kravina byla jakasi verze Story hour - to jsou stupidni pohadky (v poobe jakesi knizky) a vzhledem ktomu, ze si s Anglictinou nejak moc netykam, tak to pro me byla blbost nejvetsiho razeni (ale kdybych prosel vsechny sve hry, tak minimalne 2/3 her jsou celkem blbiny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meelkor Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Největší zklamání bylo Alone In The Dark. Jinak blbosti nestahuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak tak,taky sem to zkoušel hrát ale hodně rychle mě to přešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Největší kravina: ROZHODNE Line Rider !!!! Nejlepší hra: Red Steel 2---->doporucuju Zklamání: Avatar, cekal jsem ze to bude vic akcni !! Furt jedno a to same !! Chodis, svihnes WiiMotem a jdes dal... Na co se těším: Prince of Persia the Forgotten Sands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nejhorší hra: Job island.... to je fakt děs.... Nejlepší hra: no líbí se mi Raving Rabids, Fifa 10, Colin Mcray Dirt 2, NFS, a Tiger woods 10. Hry budou přibývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnaros Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Nejhorší hra:z tech co mam urcite spore hero hrozny nejlepší hra:Legend of Zelda......ten byl asi nejlepsi ale dlouhej největší zklamání:no asi taky ten spore hero na co se těšim:Monster Hunter 3 tri to bude pařba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.